Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνεργασία Τράπεζας Κύπρου και Σύμβουλων Σπουδών Everyday Counseling
Συνεργασία Τράπεζας Κύπρου και Σύμβουλων Σπουδών Everyday Counseling

Συνεργασία Τράπεζας Κύπρου και Σύμβουλων Σπουδών Everyday Counseling

Η Τράπεζα Κύπρου, με την υποστήριξη του γραφείου Σύμβουλων Σπουδών Everyday Counseling που εδρεύει στην Λάρνακα και Επαρχία Αμμοχώστου, παρουσίασε την νέα της ιστοσελίδα που στόχο έχει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, κόστος διαβίωσης αλλά και κριτήρια εισδοχής σε μελλοντικούς φοιτητές και τους γονείς τους.

Η ιστοσελίδα www.todikomoumellon.com είναι η πρώτη στο είδος της και καλύπτει 15 δημοφιλείς προορισμούς για σπουδές.

 

Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling έχουν εμπειρία και συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε περισσότερες από 30 χώρες και μπορούν να καθοδηγήσουν τους μαθητές για την επιλογή κλάδου και χώρας σπουδών καθώς και επιλογή Πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο οργανισμών. «Θεωρούμε ότι η ιστοσελίδα θα βοηθήσει μαθητές και γονείς να προσεγγίσουν την επιλογή κλάδου σπουδών, Πανεπιστημίου και χώρα φοίτησης με την απαραίτητη σοβαρότητα παρέχοντάς τους πληροφόρηση για το κόστος σπουδών αλλά και τα κριτήρια εισδοχής σε 15 χώρες.»

«Το όνομα των Σύμβουλων Σπουδών Everyday Counseling είναι συνυφασμένο με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε μαθητές βοηθώντας τους με την επιλογή κλάδου σπουδών, χώρας φοίτησης και Πανεπιστημίου, καθώς και φοιτητικής εστίας.»

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 24400027 ή στο 70000827 και να διασφαλίσετε το δικό σας μέλλον.

 

 

 

Send this to a friend