Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εισιτήρια «φωτιά»-“€600 για Αθήνα, €500 για Θεσ/νικη τον Αύγουστο”
Εισιτήρια «φωτιά»-“€600 για Αθήνα, €500 για Θεσ/νικη τον Αύγουστο”

Εισιτήρια «φωτιά»-“€600 για Αθήνα, €500 για Θεσ/νικη τον Αύγουστο”

Απαράδεκτα υψηλές είναι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων με προορισμό την Ελλάδα, ανέφερε ο Ιωσήφ Ιωσήφ, Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, σημειώνοντας πως τον Αύγουστο οι τιμές των εισιτηρίων για την Αθήνα αναμένεται να αγγίξουν τα 600 ευρώ και για τη Θεσσαλονίκη τα 500 ευρώ. 
Ο κ. Ιωσήφ, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε πως η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκφράζοντας την ανησυχία του Συνδέσμου.
Πρέπει, τόνισε, να βρεθούν άμεσα λύσεις, συμπληρώνοντας πως για δρομολόγια ίσης διάρκειας οι Ευρωπαίοι πληρώνουν πολύ λιγότερα.
Το πρόβλημα είναι ένα, δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προσφερόμενες αεροπορικές θέσεις για τον κόσμο, είπε. Εάν δεν καλυφθεί αυτή η ζήτηση, οι τιμές θα παραμείνουν υψηλές.
Ως Σύνδεσμος, ανέφερε, εισηγηθήκαμε μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι να κληθούν οι εταιρείες να αυξήσουν τα δρομολόγιά τους και να δοθούν φορολογικά κίνητρα σε άλλες εταιρείες.
Εξέφρασε, παράλληλα, την ανησυχία ότι οι τιμές την περίοδο του δεκαπενταύγουστου μπορεί να αγγίξουν μέχρι και τα 800 ευρώ.
Πηγή: sigmalive.com/

Send this to a friend