Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : «Μυστήριο» με πτήση που προσγειώθηκε στο α/μιο- Την συνδέουν με πολιτική κρίση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ : «Μυστήριο» με πτήση που προσγειώθηκε στο α/μιο- Την συνδέουν με πολιτική κρίση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ : «Μυστήριο» με πτήση που προσγειώθηκε στο α/μιο- Την συνδέουν με πολιτική κρίση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βαθιά πολιτική κρίση βιώνει τις τελευταίες βδομάδες η Μολδαβία με την πρώην σοβιετική δημοκρατία να βρίσκεται σε μεταβατική κατάσταση, μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να παύσει από τα καθήκοντά του τον φιλορώσο πρόεδρο Ίγκορ Ντοντόν και να προκηρυχθούν εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Μολδαβία (ιστοσελίδα Agora), τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο φυγής από την χώρα διάφορων προσώπων, ενώ μ,ε βάση τα όσα μεταδίδονται το βράδυ της Τρίτης 11/6, μια «πτήση-μυστήριο» απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Κισινάου και προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρεται, το ιδιωτικό αεροσκάφος εγκατέλειψε τη Μολδαβία γύρω στις 22:00 το βράδυ και τα μεσάνυχτα έφτασε στην Κύπρο, χωρίς να γίνεται λόγος για τα πρόσωπα που μετέφερε. Σημειώνεται όμως ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν πολλές πτήσεις ιδιωτικών τζετ με προορισμούς διάφορες χώρες.

Η Μολδαβία, μια μικρή χώρα 3,3 εκατομμυρίων κατοίκων ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρουμανία, πλήττεται συχνά από πολιτικο-οικονομικά σκάνδαλα, όπως εκείνο που αποκαλύφθηκε το 2016 όταν ένα δισεκατομμύριο δολάρια, περίπου το 15% του ΑΕΠ, εξαφανίστηκε από τα ταμεία τριών τραπεζών της χώρας.

Ο τύπος αεροσκάφους με τη ‘μυστηριώδη πτήση’ μπορεί να μεταφέρει μέχρι 8 άτομα.

Πηγή : Tothemaonline

Send this to a friend