Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μαζί στη ζωή… μαζί στο θάνατο μάνα και κόρη. Κηδεύονται τα πρώτα θύματα του «Ορέστη» 3 χρόνια μετά (pic)
Μαζί στη ζωή… μαζί στο θάνατο μάνα και κόρη. Κηδεύονται τα πρώτα θύματα του «Ορέστη» 3 χρόνια μετά (pic)

Μαζί στη ζωή… μαζί στο θάνατο μάνα και κόρη. Κηδεύονται τα πρώτα θύματα του «Ορέστη» 3 χρόνια μετά (pic)

Γράφεται ο τραγικός επίλογος για μάνα και κόρη που βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά – Livia Florentina Bunea 36 ετών από Ρουμανία και Elena Natalia Bunea 8 ετών από Ρουμανία κηδεύονται μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

Τα πρώτα θύματα του «Ορέστη»

Η 36χρονη Livua Florentina Bunea και η κόρη της Elena, είναι σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο Μεταξάς, τα πρώτα θύματά του. Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί από την οικία όπου διέμεναν στη Λευκωσία στις 30 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, τότε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε καταγγείλει την περίεργη εξαφάνιση τους αφού από το σπίτι δεν απουσίαζαν ούτε τα ρούχα τους ούτε η φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε η μικρή.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις της στη Cyprus Timesη κ. Πόπη –η σπιτονοικοκυρά τους- περιέγραψε ότι η ξαφνική εξαφάνιση τους είχε ανησυχήσει πολύ, τόσο την ίδια, όσο και τον σύζυγο της αφού με την Livia και την κόρη της έφτασαν να είναι σαν μια οικογένεια. «Νοιώθω και ενοχές δε ξέρω γιατί. Μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω και δε το έκανα;» μας είχε πει η κυρία Πόπη. «Βρήκα ένα σπίτι σε χαώδη κατάσταση. Ήταν άνω-κάτω δε μπορώ να σας το περιγράψω. Αμέσως αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει. Σκέφτηκα γιατί να εξαφανιστεί έτσι. Εμένα μου μιλούσε, μου έλεγε τα πάντα, με είχε σαν τη μάνα της». Και επισημαίνει ότι δεν ήταν στο χαρακτήρα της να εξαφανιστεί έτσι χωρίς να πει κάτι. Ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Ειδοποίησα τους πάντες» μας είχε πει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως μετά την εξαφάνιση του, η δημοσιογράφος της Cyprus Times Μικαέλλα Κουλλέ είχε μπει στο σπίτι της, για λογαριασμό της τηλεόρασης του Sigma τότε, καταγράφοντας εικόνες, ενώ τότε τα οικία πρόσωπα τους εξέφραζαν φόβους ακόμα και για τη ζωή τους.

Η φρικτή αποκάλυψη

Ο εντοπισμός του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο της φρίκης όπως έχει χαρακτηριστεί πλέον το φρεάτιο στο μεταλλείο του Μιτσερού, ήταν και η αρχή των φρικτών αποκαλύψεων μιας συνεχιζόμενης δολοφονικής δράσης του 35χρονου που σκότωνε κάτω από την μύτη της Αστυνομίας.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις που ακολουθούν από τις 14 Απριλίου και οι δολοφονίες των 7 προσώπων προκαλούν σοκ στο Παγκύπριο και όχι μόνο.

Μητέρα και κόρη εντοπίζονται τελικά νεκρές σε απόσταση δυο μέτρων μέσα σε βαλίτσες…

Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου και από την Κόκκινη Λίμνη ανασύρεται από δύτη η πρώτη βαλίτσα. Μέσα κρυμμένη η φρίκη. Εντός της βαλίτσας το πτώμα της Livia Florentina. Την επόμενη Κυριακή 5 Μαΐου ανασύρεται και η δεύτερη βαλίτσα, Μια μικρή βαλίτσα γύρω στα 50 εκατοστά μέσα στην οποία βρίσκεται το άψυχο σωματάκι της 8χρονης Elena Natalia Bunea.

Μάνα και κόρη σε απόσταση δύο μέτρων η μια από την άλλη.

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά ο Τράγκολας.«Μας είπε ότι η βαλίτσα ήταν 50 εκ. Eίδα τον χειριστή του sonar να δακρύζει»

Το στερνό αντίο από τους συγγενείς

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του συγγενικό πρόσωπο τους, την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 17.00 θα τελεστεί από την εκκλησία στο Αρεδιού η κηδεία μάνας και κόρης. Η 36χρονη Livia Florentina Bunea και το μικρό αγγελούδι, η Elena Natalia Bunea οδηγούνται μαζί στην τελευταία τους κατοικία.

Πηγή : Cyprus Times

Send this to a friend