Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Εικόνες – σοκ: Οργή για γυναίκα που στραγγάλισε κύκνο
Εικόνες – σοκ: Οργή για γυναίκα που στραγγάλισε κύκνο

Εικόνες – σοκ: Οργή για γυναίκα που στραγγάλισε κύκνο

Βασιλική Εταιρία κατά της Σκληρότητας προς τα Ζώα (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals/ RSPCA) στην Αγγλία, έχει αρχίσει έρευνα αναφορικά με το στραγγαλισμό μέχρι θανάτου ενός κύκνου από μία γυναίκα, σε πάρκο στο County Durham.

Συγκεκριμένα, ένας περαστικός κάλεσε την αστυνομία και την RSPCA, καταγγέλλοντας την απάνθρωπη επίθεση κατά του κύκνου. Οι αστυνομικοί βρήκαν το ζώο νεκρό και αργότερα μίλησαν με δύο γυναίκες που φέρονται να συνδέονται με το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι όλοι οι κύκνοι σε Αγγλία και Ουαλία θεωρούνται ιδιοκτησία της βασίλισσας, στο πλαίσιο ενός βασιλικού προνομίου που χρονολογείται στον Μεσαίωνα, ενώ σύμφωνα με τη νομοθεσία, η απειλή άγριου κύκνου επιφέρει ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης RSPCA δήλωσε ότι ο κύκνος πέθανε από στραγγαλισμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Independent.

«Η αστυνομία κλήθηκε από έναν πολίτη που είδε μία γυναίκα να αρπάζει τον κύκνο, να του σφίγγει και να του στρίβει το λαιμό», δήλωσε Τρέβορ Γουόλκερ, επιθεωρητής της RSPCA. «Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κύκνο νεκρό, με τον τραυματισμό στο ζώο να παραπέμπει σε στραγγαλισμό και μίλησαν με δύο γυναίκες που έχουν σχέση με το περιστατικό», συμπλήρωσε.

Οι Αρχές κρίνουν το περιστατικό ως «άκρως ανησυχητικό» και αναζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη.

Send this to a friend