Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κυπροαραβικό επιχειρηματικό Forum στη Λάρνακα. Η διοργάνωση προσέλκυσε σημαντικό αριθμό επιχειρηματιών από τη Μέση Ανατολή και τις χώρες του Περσικού Κόλπου, οι οποίοι επέδειξαν ενδιαφέρον για τους τομείς των επιχειρήσεων ανάπτυξης γης, τουρισμού και βιομηχανίας. Το ΕΒΕ Λάρνακας, ως κύριος χορηγός της έκθεσης σε συνεργασία με την εταιρεία Cedars Pavilion, προέβαλλε τα πλεονεκτήματα της Λάρνακας σε κάθε τομέα της οικονομίας και πρότεινε τους επαγγελματίες της Λάρνακας για πιθανές συνεργασίες. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλική Αναστασιάδου, στην παρουσία 250 και πλέον ξένων επισκεπτών και των αρχών της πόλης.  Στην έκθεση συμμετείχαν 35 εταιρείες από τους τομείς του real estate, της μεταποίησης βιομηχανίας, νομικοί οίκοι, λογιστές, τραπεζικά ιδρύματα κ.α. Οι εταιρείες προέρχονταν από την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

 

Επίσης πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα η Διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωση του Beach Volleyball Continental Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων. Οι εν λόγω αγώνες συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

 Στο Κύπελλο συμμετέχουν τέσσερεις χώρες στους άνδρες (Γαλλία, Φιλανδία, Κύπρος, Μολδαβία) και τέσσερεις χώρες στις γυναίκες (Ουκρανία, Κύπρος, Σκωτία, και Μολδαβία). Η είσοδος στους αγώνες για το κοινό θα είναι δωρεάν και οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και αναμένεται να διεξαχθούν γύρω στα 30 παιγνίδια.

 

Εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι αναμένεται να επισκεφθούν σήμερα το πρωί το τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα, για το Ραμαζάνι.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει ότι « λόγω του μεγάλου αριθμού προσκυνητών που αγγίζει τα όρια της χωρητικότητας του τεμένους δεν θα είναι προσβάσιμο για το κοινό. Το Τμήμα Αρχαιοτήτων απολογείται για την ταλαιπωρία που τυχόν θα προκληθεί.

 

 

Και τέλος πραγματοποιούνται σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην Αθηένου, τα εγκαίνια των γραφείων της Ένωσης Αγελαδοτρόφων Κύπρου από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή.

 

 

 

 

Send this to a friend