Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εκπτωτικό χωριό Plaza: Ποια καταστήματα “κλείδωσαν”
Εκπτωτικό χωριό Plaza: Ποια καταστήματα “κλείδωσαν”

Εκπτωτικό χωριό Plaza: Ποια καταστήματα “κλείδωσαν”

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα πρώτα καταστήματα που θα στεγαστούν στους χώρους του πρώτου εκπτωτικού χωριού της Κύπρου κλείδωσαν.

Το προτεινόμενο έργο έχει στόχο την ανέγερση εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς και κατ’ επέκταση την κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας.

Εκτός από την ανάπτυξη εμπορικών καταστημάτων το έργο θα περιλαμβάνει επιπλέον την ανάπτυξη ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο θα   προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και χώρους εστίασης.

Τα καταστήματα που κλείδωσαν μέχρι στιγμής είναι: ​McDonalds, Prince Oliver, Schechers Shoes, Matou France, Alba Shoes, Anonima, The Mall Kiosk, ​Prive Sports, Panaidis Eyewear Boutique, CA PAPAELINAS BEAUTY OUTLET, Volta Fun Town.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις πιο πάνω εταιρείες, όπως η PRINCE OLIVER, η Panaidis Eyewear Boutique, η Schechers Shoes, η Matou France και η Anonima διαθέτουν παρουσία στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens καθώς και σε άλλα εκπτωτικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το εκπτωτικό χωριό Neo Plaza θα λειτουργήσει το 2020 στην Κοκκινοτριμιθιά.

Send this to a friend