Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άρχισε η διαδικασία αποσυναρμολόγησης του Κτήματος Μακένζι, στη Λάρνακα. Υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε την αποσυναρμολόγηση της γνωστής αίθουσας δεξιώσεων βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στον χώρο και άρχισαν ν’ απομακρύνουν εξοπλισμό, ούτως ώστε τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η κατεδάφιση. Στο μέρος παραμένουν μέλη της ΜΜΑΔ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Υπενθυμίζουμε, ότι το Κτήμα Μακένζι παραμένει κλειστό από τις 17 Ιανουαρίου 2019 μετά την ανάκτηση του χώρου από τον Τουρκοκύπριο νόμιμο ιδιοκτήτη του έπειτα από σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

 

Ο Δήμος Λάρνακας, ανακοινώνει τον Παιδικό Διαγωνισμό Ερασιτεχνών Τραγουδιστών στο ελληνικό τραγούδι, στα πλαίσια την γιορτής του Κατακλυσμού 2019. Η ακρόαση θα γίνει σήμερα  και ώρα 5.00 το απόγευμα, στο Οίκημα Μουσικών Σχημάτων του Δήμου Λάρνακας (Κοινοτικό Κέντρο).

 

Και τέλος σήμερα στις 7:15 μ. μ., στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Ιατρικά προβλήματα και ιδιαιτερότητες της τρίτης ηλικίας». Εισηγητής: Δρ Μάριος Κυριαζής.

Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης του 20ου χρόνου διαλέξεων και θα δοθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Send this to a friend