Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Δεμένη με τσιμεντομπλόκ κι η Σιέρα-Η διαφορά βαλίτσας της Μαρικάρ
Δεμένη με τσιμεντομπλόκ κι η Σιέρα-Η διαφορά βαλίτσας της Μαρικάρ

Δεμένη με τσιμεντομπλόκ κι η Σιέρα-Η διαφορά βαλίτσας της Μαρικάρ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τόσο με τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη αλλά και με την σορό της 6χρονης Σιέρα στη Λίμνη μεμή στον Ξυλιάτο.

Όπως μεταδίδει από το μέτωπο των ερευνών η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Έλενα Λουκά, η βαλίτσα στην οποία ο 35χρονος ύποπτος τοποθέτησε την Μαρικάρ Βαλντέζ είναι πλαστική και είναι αγορασμένη από συγκεκριμένο χώρο. Οι άλλες δυο βαλίτσες δεν ήταν πλαστικές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ εκφράζονται φόβοι ότι η βαλίτσα ενδεχομένως να θάφτηκε κάτω απ’ την λάσπη ή ακόμη να βρίσκεται στο μέσο της λίμνης, εκεί δηλαδή όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο βάθος της λίμνης (περί τα 20 μέτρα).

Ο εντοπισμός του τσιμεντομπλόκ, οδηγεί τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ εξάλλου αναφέρει πληροφορίες και για τη σορό της 6χρονης κόρης της Μαίρη Ροούζ, Σιέρα. Παρά τις έρευνες που έγιναν και εκεί δεν εντοπίστηκε κάτι που να καταδεικνύει ότι η 6χρονη βρίσκεται εκεί.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, η 6χρονη είναι τυλιγμένη σε σεντόνι, το οποίο ακολούθως το έδεσε και πάνω του έβαλε τσιμεντομπλόκ προκειμένου το άτυχο παιδί να οδηγηθεί στον πάτο της λίμνης. Καταγράφεται δηλαδή η ίδια τακτική όπως και στις σορούς που είχε πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη, τις οποίες αφού τοποθέτησε αρχικά σε ταξιδιωτικές βαλίτσες ακολούθως έδεσε πάνω τους τσιμεντομπλόκ.

Send this to a friend