Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus Tourism Awards
Σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus Tourism Awards

Σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus Tourism Awards

Στην ενότητα «Στρατηγική και Καινοτομία» βραβεύτηκε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ) στα φετινά βραβεία Cyprus Tourism Awards.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για επέκταση της τουριστικής περιόδου και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος».

Ο πρόεδρος της εταιρείας  Ντίνος Λευκαρίτης δήλωσε ότι από την ημέρα ίδρυσής της, η εταιρεία τουρισμού, μαζί με όλους τους φορείς που την απαρτίζουν, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε η περιφέρεια Λάρνακας να καταστεί ένας εξαίρετος τουριστικός προορισμός. Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και των προσφερομένων υπηρεσιών και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχουν γίνει αρκετές ενέργειες. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σκληρή δουλειά έχει αναγνωριστεί και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές μας, ώστε να βάλουμε την τουριστική Λάρνακα ακόμη πιο ψηλά», συμπλήρωσε ο κ.Λευκαρίτης.

Η ΕΤΑΠ Λάρνακας συγχαίρει τις επιχειρήσεις που έλαβαν το Σύμφωνο Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας «Taste Cyprus – Delightful Journeys», η πιλοτική εφαρμογή του οποίου έγινε αποκλειστικά στην επαρχία Λάρνακας. Στο υπό αναφορά πρόγραμμα του Υφυπουργείου Τουρισμού κατάφεραν να συμμορφωθούν απόλυτα με τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του συμφώνου οι ταβέρνες «Παλιομούχταρος», «Ευτυχία», «Το Βάσανο» (Άγιος Θεόδωρος), «Βαβατσινιά», «Αυλοτόπι» (Αγγλισίδες), το οικογενειακό κέντρο «Χαρούλλας» (Αθηένου), το μεζεδοπωλείο «Ζήνων» (Λάρνακα), η ταβέρνα «Βλάχος» (Πύλα), η ταβέρνα «Το Πατρικόν» (Τερσεφάνου), το γαλακτοκομείο «Ελένη Μίμη» στη Σκαρίνου, τα παραδοσιακά γλυκά «Ερμή» στους Αγίους Βαβατσινιάς, το κτήμα «Ερωτόκριτος» στη Χοιροκοιτία, το Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου, τα παραδοσιακά εδέσματα «Το μαδράτζι της γιαγιάς» στον Κάτω Δρυ, το παραδοσιακό κατάστημα «Τσίμπι Τσίμπι» στην Σκαρίνου και το «Λευκό» στα Πάνω Λεύκαρα.

Όσον αφορά την Αγ. Νάπα, πήρε τρία βραβεία στο Cyprus Tourism Awards. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Corporate Identity/Branding, αργυρό στην κατηγορία Sports & Adventure και χάλκινο στην κατηγορία θεματικά πάρκα με το πάρκο γλυπτικής.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend