Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Καρκινοπαθείς πεθαίνουν λόγω έλλειψης αναγκαίας υποδομής”
“Καρκινοπαθείς πεθαίνουν λόγω έλλειψης αναγκαίας υποδομής”

“Καρκινοπαθείς πεθαίνουν λόγω έλλειψης αναγκαίας υποδομής”

Το θάνατο καρκινοπαθών λόγω της έλλειψης της αναγκαίας υποδομής καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ Χρ. Ανδρέου.
Σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται στις δολοφονίες γυναικών από τον κατ΄ομολογίαν φερόμενο ως δράστη ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς, και σημειώνει ωστόσο ότι όλοι σιωπούν για τον εσκεμμένο θάνατο εκατοντάδων καρκινοπαθών, εξαιτίας της έλλειψης κρατικών ακτινοθεραπευτικών Τμημάτων στα Νοσοκομεία Λευκωσίας Λεμεσού.
Επίσης, είπε, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατατέθηκε από τον Γενικό Ελεγκτή ότι το Ογκολογικό της Τράπεζας σε συνεργασία με ιδιώτη χρέωναν στο Κράτος για αναλύσεις αίματος €1,5 εκ ετησίως ενώ τώρα πληρώνουν μόνο €0,5 εκ. ετησίως που είναι «μια καθαρή κλοπή δημοσίου χρήματος από τους τραπεζίτες και της κλίκας τους».
Κατά τον κ. Ανδρέου, η ολοκληρωμένη ακτινοθεραπεία στην Ευρώπη χρεώνεται €3.000 κατά μ/ο ενώ εδώ πληρώνεται από το Κράτος στο Γερμανικό Ογκολογικό κάπου €6.000 «και ζητούν κι επιπλέον λεφτά με μια παράξενη και αντιιατρική μέθοδο».
Τέλος είπε ότι η απάτη  με τους χιλιάδες θανάτους Καρκινοπαθών και  τις εκατοντάδες υπεξαιρέσεις δημοσίου χρήματος πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει και δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της Βουλής, των ΜΜΕ και της όποιας Αρχής για να δώσει αποδείξεις και τεκμήρια για τα γραφόμενά του.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend