Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κόκκινη λίμνη: Η γυναίκα του βίντεο δίνει εξηγήσεις για τη βαλίτσα
Κόκκινη λίμνη: Η γυναίκα του βίντεο δίνει εξηγήσεις για τη βαλίτσα

Κόκκινη λίμνη: Η γυναίκα του βίντεο δίνει εξηγήσεις για τη βαλίτσα

Την ανάγκη να δώσει «εξηγήσεις» ένιωσε η Αμερικανίδα που γύρισε το επίμαχο βίντεο στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό και απεικονίζει κάτι που ομοιάζει με βαλίτσα.

Συγκεκριμένα, αρχικά προέβη σε ανάρτηση αναφέροντας ότι «τις τελευταίες ώρες επικοινωνούσαν μαζί της πολλοί άνθρωποι σε σχέση με τις δολοφονίες που έλαβαν χώρα στην κόκκινη λίμνη στην Κύπρο, ρωτώντας την περισσότερες πληροφορίες γιατί είχε γυρίσει το συγκεκριμένο βίντεο εκεί». Μάλιστα, ανέφερε ότι νιώθει συγκλονισμένη στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Παράλληλα, σε επισήμανση χρήστη του διαδικτύου ότι η φωτογραφία της θα μπορούσε να βοηθήσεις της κυπριακές Αρχές με την υπόθεση δολοφονιών, απάντησε ότι όταν ήταν εκεί το αντικείμενο έμοιαζε με κάποιο κούτσουρο και όχι βαλίτσα.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη Αμερικανίδα vlogger βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής όταν ανακάλυψαν βίντεο από την περιήγηση της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

Συγκεκριμένα, αρχίζοντας το οδοιπορικό για τη «μυστική» κόκκινη λίμνη, άντρας που βρίσκεται μαζί της όταν προσεγγίζουν το σημείο αναφέρει ότι «νιώθει να βρίσκεται σε επεισόδια δολοφονίας», εννοώντας ότι μοιάζει σκηνή από ταινία όπου «ένα ζευγάρι πηγαίνει να δει μια λίμνη και δεν τους βλέπει κανείς ποτέ ξανά».

SarahFunky@SFunkyTravel

Many people have been contacting me in the last couple hours regarding the murders that took place at the red lake in Cyprus and asking if I have more information about it because of the video I filmed there. I am devastated to hear about this and my heart goes out to the family.

Send this to a friend