Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Από βδομάδας νεότερα για τον θάνατο του 16χρονου
Από βδομάδας νεότερα για τον θάνατο του 16χρονου

Από βδομάδας νεότερα για τον θάνατο του 16χρονου

Μετά το Πάσχα οριοθετούνται οι εξελίξεις, γύρω από τον θάνατο του 16χρονου μαθητή Παναγιώτη Στεφανή, από τους Τρούλλους, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ μετείχε σε εφηβικό πάρτι στην κοινότητα του, στις 14 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», η πενταμελής ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λάρνακας που συστάθηκε μετά το περιστατικό για διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται να αναμένει πλέον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων που ζήτησε να γίνουν η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
Ο φάκελος της υπόθεσης θα υποβληθεί στη Νομική Υπηρεσία η οποία θα δώσει και οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της.
Στον φάκελο της υπόθεσης περιέχονται καταθέσεις από το σχολικό και φιλικό περιβάλλον του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, που φοιτούσε στην Τεχνική Σχολή Λειβαδιών.
Επίσης, περιέχονται καταθέσεις που λήφθηκαν από περίπου 15 ανήλικους που μετείχαν εκείνο το βράδυ στο πάρτι στους Τρούλλους. Πάρτι κατά το οποίο έγινε χρήση αλκοόλ, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι μετέχοντες, πέραν της διαπίστωσης στην οποία προέβη η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου που έκανε τη νεκροψία στη σορό του νεαρού.
Η πτυχή της χρήσης αλκοόλ από ανήλικους στο εν λόγω πάρτι, περιλαμβάνεται στις εξετάσεις της Αστυνομίας.
Όπως έγραψε πρόσφατα ο «Φ», τα αποτελέσματα των ιστολογικών αναλύσεων στην υπόθεση του 16χρονου, πιθανόν να είναι έτοιμα περί τα μέσα της βδομάδας.
Όσον αφορά την άσκηση ψυχολογικού εκφοβισμού σε βάρος του 16χρονου, οι πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι η πτυχή αυτή επίσης διερευνήθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας. Χωρίς ωστόσο, ο παράγοντας αυτός να διασυνδέεται σημαντικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ στο μοιραίο για τον Παναγιώτη Στεφανή πάρτι στους Τρούλλους. Οι γονείς του 16χρονου μαθητή μιλώντας πάντως στον «Φ» είχαν επιβεβαιώσει ότι το παιδί τους λόγω του σωματότυπου του δεχόταν πειράγματα (μπούλινγκ).
  Πάμπος Βάσιλας    

Send this to a friend