Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θάνατος 16χρονου: Συστάθηκε ανακριτική ομάδα – Λήψη καταθέσεων
Θάνατος 16χρονου: Συστάθηκε ανακριτική ομάδα – Λήψη καταθέσεων

Θάνατος 16χρονου: Συστάθηκε ανακριτική ομάδα – Λήψη καταθέσεων

Διαστάσεις παίρνει πλέον ο τραγικός θάνατος του 16χρονου στη Λάρνακα, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή καθώς διασκέδαζε σε πάρτι με φίλους και συμμαθητές.

Από χθες φουντώνει η φημολογία ότι ο άτυχος 16χρονος υπήρξε κατά το παρελθόν θύμα εκφοβισμού. Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, διευκρίνισε ότι οι εν λόγω φήμες, καθώς και όλες οι σχετικές πληροφορίες, θα διαβιβαστούν στην Αστυνομία.

Ο κ. Νικηφόρου, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Sigmalive, επιβεβαίωσε ότι αύριο στη συνάντηση που θα έχει με τον Αρχηγό της Αστυνομίας,  θα τεθούν όλες οι πληροφορίες ενώπιον του Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Η υπόθεση πλέον πέρασε στο ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ αξίζει να σημειωθεί έχει ήδη συσταθεί ανακριτική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ήδη άρχισε η λήψη καταθέσεων, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για κατάθεση, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive, κλήθηκαν και εκ της Διευθύνσεως του σχολείου του 16χρονου.

Σε δηλώσεις του στην Πάφο, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το συμβάν, ενώ ερωτηθείς εάν έφτασαν στο Υπουργείο παρόμοια κρούσματα, απάντησε αρνητικά.
Ο κ. Χαμπιαούρης δεν θέλησε να προβεί σε άλλες δηλώσεις καθώς όπως είπε η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία.

Send this to a friend