Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στο ΤΑΕ Λάρνακας μεταβιβάστηκε ο φάκελος της υπόθεσης, που αφορά το θάνατο του 16χρονου, που σημειώθηκε σε πάρτι στην Λάρνακα στις 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και τις αποκαλύψεις που έγιναν για εκφοβισμό (bullying) τον οποίο φέρεται να είχε υποστεί ο 16χρονος, η ηγεσία της Αστυνομίας, έδωσε εντολή όπως ο φάκελος της υπόθεσης, μεταβιβαστεί στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Ως εκ τούτου, πέραν του αιφνίδιου θανάτου του 16χρονου, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας θα αρχίσει παράλληλη διερεύνηση που έχει να κάνει με τις πληροφορίες για εκφοβισμό του.

Άρα, η Αστυνομία θα αρχίσει πλέον έναν νέο κύκλο καταθέσεων από το οικογενειακό, φιλικό και σχολικό περιβάλλον του 16χρονου ώστε να εξεταστούν οι σχετικές πληροφορίες.

 

Ζεύγος αλλοδαπών φέρεται να έκλεψαν 20 χιλιάδες ευρώ από 64χρονη ανάπηρη γυναίκα… Ύποπτοι για την υπόθεση είναι 27χρονος, από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής και η 43χρονη Φιλιππινέζα συμβία του, οι οποίοι χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για τρεις μέρες, σχετικά με αδικήματα κλοπής και κλεπταποδοχής.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν τρία γυναικεία πορτοφόλια που μέσα σ’ αυτά υπήρχε διασκορπισμένο το ποσό των 10 χιλιάδων, 250 ευρώ. Η 43χρονη ύποπτη ανέφερε ότι τα χρήματα της τα έδωσε ο ύποπτος, χωρίς να τον ρωτήσει πού τα βρήκε.

 Ανακρινόμενοι και οι δύο έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Η Αστυνομία αναζητεί τα υπόλοιπα κλοπιμαία χρήματα.  

 

Πραγματοποιείται σήμερα στις 7.30 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα, η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Λάρνακας, για το έτος 2018.

 

 

Send this to a friend