Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παραλίγο τραγωδία και στην Αραδίππου από τσίμπημα μέλισσας
Παραλίγο τραγωδία και στην Αραδίππου από τσίμπημα μέλισσας

Παραλίγο τραγωδία και στην Αραδίππου από τσίμπημα μέλισσας

Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα Τρούλλων, της επαρχίας Λάρνακας, εξαιτίας του τραγικού θανάτου του 16χρονου μαθητή  Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος έσβησε σε παιδικό πάρτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Αβάστακτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του νεαρού Παναγιώτη, ο οποίος ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε χθες στη σορό του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων. Από την σορό του ανήλικου λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις. Τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε.

Ο άτυχος Παναγιώτης ενώ βρισκόταν σε παιδικό πάρτι στην κοινότητά του, ένιωσε αδιαθεσία κι έκανε εμετό και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του. Παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον συνεφέρουν με τη χρήση τεχνητής αναπνοής, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών, ο 16χρονος δεν επανέκτησε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο ανήλικος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου, στις 2.30μ.μ, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στους Τρούλλους. Ο πατέρας του είναι υπάλληλος στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, ενώ η μητέρα του δεν εργάζεται. Ο Παναγιώτης Στεφανή ήταν μαθητής της πρώτης τάξης στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας.

Τον έσωσε ο γιατρός

Στο μεταξύ, παραλίγο να συνέβαινε ανείπωτη τραγωδία προχθές Κυριακή και στην Αραδίππου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 μεταξύ Ερμή – Αγίας Νάπας, ο ποδοσφαιριστής της Αγ. Νάπας Α. Μότης τσιμπήθηκε από μέλισσα και υπέστη αλλεργικό σοκ. Ευτυχώς, όμως, ο γιατρός του Ερμή Αχιλλέας Χριστάκη ενήργησε άμεσα κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Δρ. Χριστάκη, για την ενέργειά του εξέδωσε και το σωματείο του Ερμή Αραδίππου. Ευχαριστίες για την σωτήρια παρέμβαση του Δρ. Χριστάκη εξέφρασε και ο Αθλητικός Όμιλος Αγ. Νάπας.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend