Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μετά την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας έρχεται κακοκαιρία (vid)
Μετά την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας έρχεται κακοκαιρία (vid)

Μετά την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας έρχεται κακοκαιρία (vid)

Η σχετικά ασθενής χαµηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σύντοµα, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται από το Σάββατο. Το απόγευµα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια αλλά και σε κάποιες ορεινές περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα νότια παράλια παροδικά µέχρι ταραγµένη. 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σε κάποιες περιοχές θα παρατηρείται χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται παρατηρηθεί αραιή σκόνη το Σάββατο, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται την Κυριακή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend