Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Πνίγηκαν» από τα αγριόχορτα οι Καμάρες
«Πνίγηκαν» από τα αγριόχορτα οι Καμάρες

«Πνίγηκαν» από τα αγριόχορτα οι Καμάρες

Ξεκίνησε αυτές τις μέρες η εκστρατεία καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, με την συμμετοχή ανέργων, που θα συνδράμουν στις προσπάθειες του συνεργείου του δήμου.

Η εκστρατεία αφορά καθαρισμό των πεζοδρομίων, των δρόμων και των παγκέτων από τα αγριόχορτα και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, η εκστρατεία θα ξεκινήσει από την περιοχή Καμάρες. Πολύ καλά κάνει ο Δήμος Λάρνακας και ξεκινά την εκστρατεία καθαριότητας των πεζοδρομίων από τις Καμάρες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές της τραγικής κατάστασης, στην οποία έχει αφεθεί η συγκεκριμένη περιοχή. Τα πεζοδρόμια τείνουν να «εξαφανιστούν», από τα αγριόχορτα που το ύψος τους φθάνουν σχεδόν το ύψος των κατοικιών σε ορισμένες τοποθεσίες. Οι πεζοί είναι αναγκασμένοι να περπατούν στους δρόμους, αφού τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει αγριόχορτα. Τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Γι’ αυτό και η εισήγησή μας προς τον Δήμο Λάρνακας είναι όπως αυτές οι εκστρατείες, οι οποίες είναι καλοδεχούμενες και αναγκαίες, να διενεργούνται σε πιο τακτικά χρονικά διαστήματα και όχι μονάχα μια ή δυο φορές τον χρόνο. Οι περιοχές αυτές χρειάζονται σαφώς πιο συστηματική καθαριότητα. Οι φωτογραφίες μας μιλούν από μόνες τους…

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend