Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο της Λάρνακας… Σφοδρή μετωπική σύγκρουση
Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο της Λάρνακας… Σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο της Λάρνακας… Σφοδρή μετωπική σύγκρουση

Μαύρο ξημέρωμα στην Επαρχία Λάρνακας. 52χρονος αλλοδαπός άντρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που συνέβη στις 6 το πρωί στο δρόμο Ψεματισμένου – Ζυγίου, όταν το όχημα που οδηγούσε το θύμα, συγκρούστηκε μετωπικά με το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 83χρονος.

Χωρίς ζώνες ασφαλείας…

Οι εξετάσεις της Τροχαίας που θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια που οδηγήσαν στο θανατηφόρο δυστύχημα συνεχίζονται, ωστόσο ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή, δήλωσε ευθαρσώς, ότι «το θύμα θα ήταν σήμερα μαζί μας, εάν έφερε ζώνη ασφαλείας».

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, ο κ. Χατζηγιασεμή ανάφερε πως γύρω στις 6 το πρωί στο δρόμο Ψεματισμένου-Ζυγίου σημειώθηκε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση. «Συγκεκριμένα διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 83χρονος εξερχόμενος από τη συμβολή για Μαρώνι, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που οδηγούσε 52χρονος αλλοδαπός εργάτης.

Από την σύγκρουση ο αλλοδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο 83χρονος οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη. Όπως μας επεσήμανε ο κ. Χατζηγιασεμή, η κατάσταση της υγείας του 83χρο9νου περιγράφεται ως εκτός κίνδυνου.

Από τις εξετάσεις της Τροχαίας στην σκηνή διαπιστώθηκε πως κανένας από του οδηγούς δεν έφερε ζώνη ασφάλειας.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας, το όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο, ενώ το όχημα του 83χρονου είναι διαγραμμένο. Κανένα από τα οχήματα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

 

Send this to a friend