Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Νέες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! Πόνταρε ΤΩΡΑ στις ανανεωμένες αποδόσεις της Stoiximan ποιος θα είναι ο πρωταθλητής!
Νέες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! Πόνταρε ΤΩΡΑ στις ανανεωμένες αποδόσεις της Stoiximan ποιος θα είναι ο πρωταθλητής!

Νέες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! Πόνταρε ΤΩΡΑ στις ανανεωμένες αποδόσεις της Stoiximan ποιος θα είναι ο πρωταθλητής!

Η μάχη του τίτλου «φουντώνει», τα βαθμολογικά δεδομένα άλλαξαν και μετά τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και η Stoiximan σας προσφέρει ανανεωμένες αποδόσεις για να ποντάρετε στον φετινό πρωταθλητή!
Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, πάντα up-to-date, σας δίνει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και για τον φετινό πρωταθλητή. Και όσο πιο σύντομα τον προβλέψεις, τόσα περισσότερα θα κερδίσεις! Οχτώ στροφές πριν τι τέλος, ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan και αποκόμισε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη!
Μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ ο Απόλλωνας είχε «πιάσει» τον ΑΠΟΕΛ στα προγνωστικά και μοιράζονταν την πρώτη θέση, μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής, όμως, θεωρείται πρώτο φαβορί!

Αναλυτικά η απόδοση του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι 1.75 (ήταν 1.90 μετά την πρεμιέρα), ενώ η απόδοση του ΑΠΟΕΛ παραμένει στο 1.90. Μάχη… σώμα με σώμα ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και δίνουν και φέτος μάχη για τα σκήπτρα.

Θυμίζουμε ότι πριν τα πλέι οφ, με τον ΑΠΟΕΛ πρώτο στη βαθμολογία και τον Απόλλωνα δεύτερο, ο ΑΠΟΕΛ είχε απόδοση 1.70 και ο Απόλλωνας 2.05. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν διαρκώς!
Από εκεί και πέρα, η αδυναμία της ΑΕΛ στα ντέρμπι και η άνοδος της ΑΕΚ έφερε αλλαγές και στην τρίτη θέση των προγνωστικών, αν και… απέχουν και οι δύο ομάδες από το στόχο. Η ΑΕΚ «έπιασε» την ΑΕΛ στην τρίτη θέση με απόδοση 50.00 (απόδοση που είχε και μετά την πρεμιέρα, με την ΑΕΛ να είναι αυτή που υποχωρεί από το 25.00 που είχε πριν τη σέντρα της δεύτερης αγωνιστικής). Την εξάδα κλείνουν Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, σταθερά με απόδοση 500.00.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για όλες τις ομάδες και να ποντάρετε σ’ αυτήν που πιστεύετε ότι θα κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα.

Send this to a friend