Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Διοικητικό Δικαστήριο, κατόπιν μονομερούς αίτησης από την εταιρεία Κτήμα Makenzy, εξέδωσε χθες προσωρινό διάταγμα, με βάση το οποίο η άδεια κατεδάφισης του κτήματος Μακένζυ αναστέλλεται μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ο Δήμος Λάρνακας καλείται να εμφανιστεί στο Δικαστήριο και να δηλώσει την θέση του κατά πόσο προτίθεται να ενστεί στο εν λόγω διάταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή το δικαστήριο έδωσε ένα μήνα διορία στον Υπουργό Εσωτερικών, για να εκτελέσει το διάταγμα κατεδάφισης.

 

Με την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου του 2020, θ’ ανοίξει τις πύλες του το πολυτελές Radisson Beach Resort (το πρώην Princess Hotel) στη Λάρνακα. Οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει το Radisson Resort, θα λειτουργήσει τον Μάιο του 2020, ανοίγοντας ουσιαστικά μια νέα σελίδα στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας, καθότι θ’ αποτελεί το πρώτο Beach Resort του ομίλου Radisson Hotel παγκοσμίως.

Το κόστος των εργασιών μετατροπής του πρώην Princess, θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

 

Και τέλος σήμερα στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το Γυμνάσιο Βεργίνας Λάρνακας, πραγματοποιεί τους 30ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Σύγχρονου Θεάτρου και Αρχαίου Δράματος με θέμα «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» του Μενελάου Λουντέμη εις Μνήμην του Παναγιώτη Σέργη. Σκηνοθεσία: Δήμητρα Γεωργίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Send this to a friend