Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η σχολή Μπαλέττου Dance From Heart στο TIME Private Institute
Η σχολή Μπαλέττου Dance From Heart στο TIME Private Institute

Η σχολή Μπαλέττου Dance From Heart στο TIME Private Institute

Η σχολή χορού Dance From Heart ,που στεγάζεται στον μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο του φροντιστηρίου TIME, ανοίγει τις πόρτες της και σας περιμένει για ένα μαγικό ταξίδι .

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  24400767

Η σχολή είναι υπό την διεύθυνσή της δασκάλας Λευκοθέας Καλοπετρίδου, απόφοιτος της Επαγγελματικής σχολής χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου και η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τον Σύνδεσμο Χορού Κύπρου.

Η σχολή θα προσφέρει ιδιωτικά και ομαδικά μαθήματα κλασικού μπαλέτου, συγχρόνου χορού, barre à Terre ,Progressing Ballet Technique, Break dance, Hip hop, χορευτική γυμναστική, προετοιμασία για διαγωνισμούς καθώς και  για εισαγωγή σε επαγγελματικές σχολές.

Στην σχολή μας διοργανώνονται σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους και χορογράφους από τον διεθνή χώρο.

Σημαντικό για τη σχολή μας είναι η γνώση και η αγάπη του σώματος.

Ο έντεχνος χορός δεν ασκεί μόνο το σώμα αλλά εξευγενίζει τη ψυχή.

Τα παιδιά γυμνάζονται και συνάμα καλλιεργούν το πνεύμα τους.

Ο χορός απαιτεί σχολαστική άσκηση, ερεθίζει τη φαντασία και ακονίζει το μυαλό. Τα παιδιά διαμορφώνουν προσωπικότητα και χαρακτήρα, αποκτούν εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους, όπως αυτοπειθαρχία, αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό, ομαδικότητα.

Με το ξεκίνημα της σχολής κάνω το πάθος μου επάγγελμα και το επάγγελμα πάθος, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός και έχει μεγάλη διαφορά να χορεύει κάνεις με την καρδιά και μετά με το σώμα. Σας ευχαριστώ και σας περιμένω για να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι.

Send this to a friend