Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ |Τραυματισμός γυναίκας στη Λάρνακα από φωτιά
|Τραυματισμός γυναίκας στη Λάρνακα από φωτιά

|Τραυματισμός γυναίκας στη Λάρνακα από φωτιά

Στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε γυναίκα, η οποία προσπάθησε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης

Συγκεκριμένα γύρω στις 10.40 το βράδυ  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη ιδιωτική κατοικία στην οδό Σαμψών και Δαλιδάς  στα Περβόλια Λάρνακας.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από πολλαπλό ρευματοδότη (πολύπριζο) ηλεκτρικού αερόθερμου.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένη ζημιά έπαθαν η ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας, ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και επίπλωση, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρης της οικίας και το περιεχόμενο της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από την ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία στην προσπάθεια της να κατασβήσει την πυρκαγιά έπαθε ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο και εισέπνευσε καπνό.

Της παρασχέθηκαν οι Ά Βοήθειες από τα μέλη της Πυροσβεστικής μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έκανε τελική κατάσβεση και εξαερισμό του χώρου.

Send this to a friend