Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ξεκίνησε στη Λάρνακα το πρόγραμμα Κατάρτισης «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός»
Ξεκίνησε στη Λάρνακα το πρόγραμμα Κατάρτισης «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός»

Ξεκίνησε στη Λάρνακα το πρόγραμμα Κατάρτισης «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός»

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου, στα πλαίσια της υλοποίησης της Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης των Αγροτικών Περιοχών των επαρχιών Λάρνακας – Αμμοχώστου 2014-2020 του Μέτρου 19 – Leader, υλοποιεί Πρόγραμμα Κατάρτισης στο αντικείμενο «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός».

Ο γενικός στόχος του έργου, είναι η προσφορά προς τους συμμετέχοντες, επιχειρηματίες/ προσωπικό επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον Αγροτουρισμό – Εναλλακτικό Τουρισμό της Περιοχής Παρέμβασης της ΟΤΔ, εξειδικευμένων θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, προσαρμοσμένων στα κυπριακά δεδομένα, σε θέματα του Αγροτουρισμού – Εναλλακτικού Τουρισμού.

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης «Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός» ξεκίνησε στις  10 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιανουαρίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας, στη Σκαρίνου. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 32 εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι είναι κάτοικοι των Δήμων – Κοινοτήτων της περιοχής παρέμβασης της ΟΤΔ.

Το πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει επίσης  2 μέρες (14 ώρες) εκπαιδευτικό ταξίδι, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία (Τοσκάνη), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και να μάθουν νέες πρακτικές όσον αφορά τον αγροτουρισμό.

 

Send this to a friend