Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Κόβουν τη θέα προς τη θάλασσα
Κόβουν τη θέα προς τη θάλασσα

Κόβουν τη θέα προς τη θάλασσα

Γιατί παρέμειναν τόσο καιρό οι εξέδρες του γηπέδου Beach Volley στην παραλία των Φοινικούδων; Σε τι χρησιμεύουν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, εκτός από την αναγραφή συνθημάτων με σπρέι και την συγκέντρωση νεαρών ζευγαριών τις απογευματινές ώρες; Απολύτως τίποτε.

Σε περίπτωση που ο Δήμος Λάρνακας εξασφαλίσει το ερχόμενο καλοκαίρι κάποια μεγάλη διοργάνωση Beach Volley, οι εξέδρες αυτές μπορούν κάλλιστα να εγκατασταθούν ξανά μέσα σε μια μέρα. Σε τι ωφελεί η παραμονή τους όλο αυτό το διάστημα; Εκτός από το γεγονός ότι στην (κακή) κατάσταση που έχουν αφεθεί, δημιουργείται μια αλγεινή εικόνα στο παραλιακό μέτωπο, που αποτελεί «βιτρίνα» της πόλης, οι εξέδρες αυτές κόβουν και τη θέα προς τη θάλασσα. Η, δε, κατάσταση που επικρατεί γύρω από τις εξέδρες είναι άθλια.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές. Μια βόλτα να κάνουν στην περιοχή οι δημοτικοί σύμβουλοι θα αντιληφθούν ιδίοις ώμασι τι εννοούμε… Τα γήπεδα Beach Volley μπορούν να παραμείνουν στην ακτή. Οι εξέδρες, όμως, είμαστε της άποψης πως δεν χρειάζονται. Το μόνο που προκαλούν είναι οπτική οχληρία.

Βάσος Βάσου

 

Send this to a friend