Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτό είναι το νέο παραμυθένιο spot που έρχεται στη Λάρνακα
Αυτό είναι το νέο παραμυθένιο spot που έρχεται στη Λάρνακα

Αυτό είναι το νέο παραμυθένιο spot που έρχεται στη Λάρνακα

Mια παραμυθένια και πολυσυζητημένη άφιξη έρχεται στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην στοά Αγίου Αντωνίου. 

Εμπνευσμένο από το διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, το Hans & Gretel θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με την διακόσμησή του και θα σε βάλει σε πειρασμό να κάνεις τις πιο γλυκές αμαρτίες.

Διαθέτει καταστήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με την πιο διάσημη να βρίσκεται στο Μοναστηράκι στην Αθήνα.

Η επίσκεψη σε αυτό το κατάστημα είναι μια απολαυστική εμπειρία για τα παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά. Περνώντας την είσοδό του, εισέρχεσαι σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο γλυκές λιχουδιές. Η μυρωδιά της κανέλας και της ψημένης ζάχαρης θα σου σπάσει τη μύτη, ενώ μπορεί να περάσεις λίγη ώρα κοιτώντας γύρω-γύρω, μην ξέροντας τι να πρωτοδιαλέξεις.

Στις προθήκες και τα βάζακια θα ανακαλύψεις μια εντυπωσιακή ποικιλία από χειροποίητες καραμέλες και ζαχαρωτά σε κλασικές, αλλά και πιο περίεργες γεύσεις. Επίσης, μπορείς να πάρεις στο χέρι bubble waffle σε διάφορα χρώματα, που σερβίρεται με παγωτό της επιλογής σου.

Το προσωπικό είναι ντυμένο με παραμυθένια κοστούμια, ενώ στο βάθος του μαγαζιού υπάρχει και το σπίτι της μάγισσας του παραμυθιού. Συχνά η μάγισσα εμφανίζεται εδώ για να φτιάξει τα γλυκά της, τα οποία μεταφέρονται «έξω στο δάσος».

Εμείς , προσέξαμε την αφίσα στην στοά και σας παρουσιάζουμε την παραμυθένια εικόνα που σύντομα θα δούμε στην Λάρνακα.

Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται…

Send this to a friend