Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τι μας φέρνει ο καιρός τα Χριστούγεννα και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Τι μας φέρνει ο καιρός τα Χριστούγεννα και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι μας φέρνει ο καιρός τα Χριστούγεννα και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τι μας περιμένει

Τα Χριστούγεννα και η Παραμονή Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν. Κι αν διερωτάστε τι μας φέρνει ο καιρός γι’ αυτές τις ημέρες, έχουμε την πρόβλεψη που έρχεται από αμερικανική εταιρεία μετεωρολογίας η οποία παρέχει υπηρεσίες μεταξύ άλλων στο Bloomberg και σε άλλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ανήμερα Χριστουγέννων η θερμοκρασία στη Λευκωσία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς με τοπικές βροχές.

 

nicosia

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς. Ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως συννεφιασµένος.

παραμονη

Στη Λεμεσό, ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός ενώ η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανέλθει στους 18 βαθμούς.

λεμε

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία ν’ ανέρχεται στους 18 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

18

Τα Χριστούγεννα στη Λάρνακα αναμένονται περιοδικά τοπικές βροχές με τη θερμοκρασία ν’ ανέρχεται στους 18 βαθμούς την ημέρα και στους 9 βαθμούς το βράδυ.

larnaka

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ ο καιρός αναμένεται μερικώς συννεφιασμένος.

199

Στην Πάφο τα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς την ημέρα και στους 13 βαθμούς το βράδυ.

 

bro

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει την ημέρα στους 19 βαθμούς και το βράδυ στους 10 βαθμούς.

οα

Στο Παραλίμνι, ανήμερα Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι βροχερός. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ στους 10 βαθμούς.

 

parali

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Σύμφωνα με την πρόβλεψη, η θερμοκρασία θα ανέλθει την ημέρα στους 19 βαθμούς και στους 12 βαθμούς το βράδυ.

προ

Πηγή: News Bomb Cyprus

Send this to a friend