Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης ”Τα Ρούχα Του Άι Βασίλη”
Μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης ”Τα Ρούχα Του Άι Βασίλη”

Μεγάλη επιτυχία της θεατρικής παράστασης ”Τα Ρούχα Του Άι Βασίλη”

Τεράστια επιτυχία για την θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας Βενιζέλου το Σαββατοκυρίακο στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Και οι τέσσερις παραστάσεις ήταν sold out. Την παράσταση απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι αφού το χειροκρότημα και το γέλιο δεν σταματούσε κατά την διάρκεια της παράστασης.

Τα απίθανα κορίτσια του Alma Dance Studio δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τη σκηνή αφού μάγεψαν με τις χορογραφίες του την σκηνή. Στα κορίτσια και την δασκάλα τους Μαριάμ Μιχαηλίδου ένα μεγάλο μπράβο !

Η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν του Ανδρέα Βενιζέλου.

Το LarnakaOnline ήταν χορηγός επικοινωνίας της θεατρικής παράστασης. Πάντα θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των Συμπολιτών μας οι οποίοι εργάζονται για τον πολιτισμό.

Η περίληψη του έργου :

Όλοι στο σπίτι του Άι Βασίλη εργάζονται πυρετωδώς για τις προετοιμασίες των δώρων που θα πάει ο Άι Βασίλης στα παιδιά. Τα ξωτικά του Άι Βασίλη θέλοντας να βοηθήσουν την Αγία Βασίλενα στις δουλειές, αποφασίζουν να πλύνουν τη στολή του Άι Βασίλη και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που περίμεναν!!! Τι έχει συμβεί στη στολή του Άι Βασίλη; Θα καταφέρουν τα ξωτικά να διορθώσουν το λάθος τους; Ποιος μπορεί να φτιάξει μια στολή μαγική για τον Άι Βασίλη;

Send this to a friend