Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Λαμπερά Χριστούγεννα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο
Λαμπερά Χριστούγεννα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Λαμπερά Χριστούγεννα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο φόρεσε τα γιορτινά του.

Το Μπιγκ Μπεν φτιαγμένο από μπισκότα gingerbread στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρα των γιορτών. Απόλαυσε το ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου με απογευματινό τσάι (12:30 – 18:00) ή με ένα ποτό από το εορταστικό cocktail μενού, που από την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη θα προσφέρεται ολοήμερα.

Εάν βρεθείς στο ξενοδοχείο στις 21, 26 ή 30 Δεκεμβρίου μεταξύ 15:30 και 17:30, ακολούθησε τις φωνές μικρών και μεγάλων και θα βρεθείς μπροστά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, που στήνεται κάθε χρόνο στο Atrium. Εκεί θα βρεις διάφορες επιλογές για δώρα, θα δοκιμάσεις ζεστό μηλίτη και χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Τιμώντας το έθιμο, το ξενοδοχείο φιλοξενεί την Παραμονή των Χριστουγέννων το σχήμα Paphos Zingers για να τραγουδήσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων, προσφέροντας παράλληλα και κοκτέιλ (18:00 – 18:30). Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων το εστιατόριο Fontana βάζει τα επίσημά του και σε προσκαλεί σε δείπνο – μπουφέ. Εναλλακτικά, κλείσε τραπέζι στο εστιατόριο Ouranos όπου θα προσφέρεται δείπνο με επιλογές ‘to share’ ή στο Amorosa, για ένα γκουρμέ δείπνο 5 πιάτων.

Το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τα Χριστούγεννα με brunch στο Ouranos Lounge (11:00 – 17:00), με μπουφέ στο εστιατόριο Fontana (13:00 – 15:30) και μενού 7 πιάτων στο Amorosa, τα οποία θα μπορείτε να μοιραστείτε όλη η παρέα. Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί και τα δύο εστιατόρια για να αφήσει δώρα στα παιδιά.

Υποδέξου τον καινούριο χρόνο στην εντυπωσιακά στολισμένη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα προσφέρεται μπουφές με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ ένας μάγος θα ψυχαγωγεί τα παιδιά με τα μαγικά του κόλπα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το γκουρμέ μενού 6 πιάτων του εστιατορίου Amorosa (19:30 – 22:30) ή την πρόταση του Ouranos Lounge με πιάτα στη μέση για όλη την παρέα. Σε όποιον χώρο του ξενοδοχείου και να βρίσκεσαι, μην ξεχάσεις τα μεσάνυχτα να στρέψεις το βλέμμα προς τον ουρανό, για να απολαύσεις ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει στο Annabelle με ένα brunch από υγιεινές επιλογές στο νέο rooftop μπαρ Ouranos, με θέα το λιμάνι.

Καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής, εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου, γευσιγνωσία κρασιού και ζωντανή μουσική, βοηθώντας σε να μπεις στο πνεύμα των γιορτών.

Κρατήσεις: 26885473.

Send this to a friend