Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΚ με το BITCOIN που αγόρασαν και αρκετοί Κύπριοι
ΣΟΚ με το BITCOIN που αγόρασαν και αρκετοί Κύπριοι

ΣΟΚ με το BITCOIN που αγόρασαν και αρκετοί Κύπριοι

Ήταν το 2014 όταν το BitCoin πρωτοεμφανίστηκε στην Κύπρο ανοίγοντας και σχετικό «μαγαζί» με την επωνυμία Neo&Bee.

Τότε στο νησί και ειδικότερα στα ΜΜΕ υπήρξε ένα τεράστιο ενδιαφέρον, αφού βρισκόταν σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια (πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, σποτ στην τηλεόραση) τα οποία έκαναν λόγο για τον μυστηριώδη κύριο Νeo.

Μάλιστα, αρκετοί συμπατριώτες μας έδειξαν ενδιαφέρον όταν αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για ένα εικονικό νόμισμα, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διάφορες περιπτώσεις .

Tότε η αξία του ήταν γύρω στα 300-400 δολάρια, ενώ γρήγορα παρουσίασε μια αλματώση άνοδο φτάνοντας μέχρι και τις 17.000 δολάρια, ωστόσο σύντομα προσγειώθηκε γύρω από τις 7.000.

Τις τελευταίες όμως μέρες, για άγνωστους λόγους το BITCOIN «σοκάρει» τις αγορές αφού παρουσίαζει μια ραγδαία πτώσης της αξίας του και όχι μόνο έσπασε το «ψυχολογικό» φράγμα των 6.000 δολαρίων αλλά την Δευτέρα 19/11 «φλερτάρει» να πέσει κάτω και από τις 5 χιλιάδες.

H πτώση των τελευταίων ημερών, όπως καταγράφεται με σχετικό γράφημα:

 

Συγκεκριμένα στις αγορές κρυπτονομιστάτων η αξία του διαπραγματεύεται αυτή την ώρα (19:30) στα 5.050 δολάρια.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιον να επενδύσει στο BITCOIN, καθώς εκτιμούν ότι θα ανέβει ξανά στα 15.000 δολάρια, ωστόσο άλλοι θεωρούν ότι άλλα κρυπτονομίσματα έχουν σαφώς περισσότερα πλεονεκτήματα, με αποτέλεσμα το ΒΙΤCOIN να υποτιμηθεί.

Η διακύμανση της τιμής τα τελευταία χρόνια:

Send this to a friend