Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Μπερδεμένος ο καιρός – Διάφορα στο «μενού»!
ΚΥΠΡΟΣ: Μπερδεμένος ο καιρός – Διάφορα στο «μενού»!

ΚΥΠΡΟΣ: Μπερδεμένος ο καιρός – Διάφορα στο «μενού»!

Την Παρασκευή (16/11) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, νωρίς το πρωί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο (17-18/11) και τη ∆ευτέρα (19/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Ωστόσο την ∆ευτέρα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι και τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend