Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών-Ορχηστρών
Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών-Ορχηστρών

Συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών-Ορχηστρών

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ – ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, διοργανώνει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, το τριήμερο 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Εξέχουσα και σημαντική  η συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Γερολέμου, πλάι σε παγκοσμίου αναγνώρισης σχήματα όπως η China Guangzhou Philharmonic Choir, το μουσικό σύνολο “Jazz Octet” της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ.

Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας, εμφανίζεται στις 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6.00μ.μ., με εναρμονίσεις τραγουδιών διεθνούς και κυπριακού ρεπερτορίου.

Ως ευαισθητοποιημένος καλλιτεχνικός σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής: θα διαθέσει μέρος των εσόδων του σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Τουρισμού – ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλη δράση του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η παρέλαση Φιλαρμονικών που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 μ. από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι τον Λευκό Πύργο. Οι Μπάντες, σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, θα παιανίζουν θριαμβευτικά εμβατήρια, αλλά και εθνικά εμβατήρια με φόντο τον Θερμαϊκό.

Send this to a friend