Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η 23χρονη Αντωνία από τη Λάρνακα παρουσιαζει τη συλλογή της στο Μιλάνο
Η 23χρονη Αντωνία από τη Λάρνακα παρουσιαζει τη συλλογή της στο Μιλάνο

Η 23χρονη Αντωνία από τη Λάρνακα παρουσιαζει τη συλλογή της στο Μιλάνο

Η Αντωνία Αντωνίου είναι μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας 23 χρονών . Η αγάπη και το πάθος της για μόδα την ώθησε να ώστε να ακολουθήσει το όνειρο της και να πάρει Πτυχίο και Μάστερ σε αυτό τον τομέα. 5 χρόνια στην Ιταλία είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε events με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως το Green Carpet Awards (π.x Giorgio Armani , Miuccia Prada, Alessandro Michele-Gucci ,Anna Wintour, Naomi Campbell ,Karolina Kurkova ,Gisele Bundchen κ.α), ή σε Fashion Shows του οίκου Fendi , Ermenegildo Zegna .

Επίσης υπήρξε dresser στο Milan Fashion Week για τον οίκο Trussardi και Carlos Gil.Έχει δουλέψει στο ατελιέρ του σχεδιαστή Rick Lee. Για το Fashion Show Το Fashion Graduate Italia είναι ένα event αφιερωμένο στην μόδα . Μαθητές που φοιτούν στην Ιταλία από όλο τον κόσμο και professionals λαμβάνουν μέρος σε workshops, συζητήσεις και παρουσίασης της δουλειάς τους. Οι καλύτεροι μαθητές επιλέγονται για να λάβουν μέρος σε αυτή την τριήμερη γιορτή της μόδας έτσι και η Αντωνία.

Η Κύπρια σχεδιάστρια λοιπόν παρουσιάζει την Resort Collection της SS 2019 με όνομα NARCIΣΣΟ. Η έμπνευση της Στην ελληνική μυθολογία, υπάρχει πάντα ένα νόημα πίσω από τις ιστορίες, και ο στόχος της είναι να μεταφράζει τον ίδιο συμβολισμό στη μόδα. Σύμφωνα με το μύθο, ο Νάρκισσος είναι ένας όμορφος νέος από τη Βοιωτία, ο γιος της Νύμφης Λαριόπης και του ποταμού Κηφισού. Μια μέρα ο όμορφος Νάρκισσος καθόταν κοντά σε μια λίμνη και είδε το πρόσωπό του να αντανακλάται στο νερό. Ήταν γοητευμένος από την εικόνα του που την ερωτεύτηκε. Παρέμεινε σε αυτή τη θέση να κοιτάει την αντανάκλαση του εαυτού του ανένδοτος μέχρι που πέθανε. Σε αυτό το μέρος, μετά από λίγο, γεννήθηκε ένα λουλούδι που συνέχεια ονομάστηκε Νάρκισσος.

Το NARCISO εμπνέεται από αυτή την αλληγορία και την ανάγκη της να βγάλει μια ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού της . Μέσα από το μύθο του Νάρκισσου, εκπροσωπείται η αγάπη για την ομορφιά. Η αγγελική αντανάκλαση είναι λαμπερή και γεμάτη από το φως, αλλά η επιθυμία για ομορφιά έχει μια σκοτεινή πλευρά . Είναι η αντίθεση του θανάτου με την ζωή. Μια καινούργια πνοή. Η συλλογή δημιουργήθηκε από φυσικά υφάσματα, όπως gauze, λινό και ιαπωνικό βαμβάκι σε ασπρόμαυρο χρώμα, για να επικεντρωθεί στην αντίθεση ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως.

Η Collection χαρακτηρίζετε από tight-fitting γραμμές , με ογκώδη και ευάερα μανίκια και volume φούστες με αέρινα υφάσματα. Μεγάλα καπέλα και χρυσά κοσμήματα έρχονται να δώσουν ένα κύρος για ομορφιά και φρεσκάδα και όλες λεπτομέρειες είναι ειδικά σχεδιασμένες με demi-couture details. Φωτογραφίες από την Collection NARCIΣΣΟ δημοσιεύτηκαν από την σελίδα του Fashion Graduate Italia, Vogue Talents (Sara Maino) και Vogue Italia.

 

Send this to a friend