Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πρόεδρος Cobalt:Τι οδήγησε σε λουκέτο – Έχουμε 2 σοβαρές προτάσεις
Πρόεδρος Cobalt:Τι οδήγησε σε λουκέτο – Έχουμε 2 σοβαρές προτάσεις

Πρόεδρος Cobalt:Τι οδήγησε σε λουκέτο – Έχουμε 2 σοβαρές προτάσεις

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η εταιρεία δούλευε με ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο χρειαζόταν χρηματοδότηση μέχρι να καταφέρει να δημιουργήσει κέρδη.

Όπως σημείωσε, για λόγους που γίνονται αποδεκτοί ο στρατηγικός επενδυτής σταμάτησε την χρηματοδότηση και το Δ.Σ της εταιρείας έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να βρεθούν χρήματα κάτι που δεν έγινε κατορθωτό.

«Συναισθανόμενοι την ευθύνη για το θέμα της ασφάλειας των πτήσεων αποφασίσαμε να πάρουμε μια οδυνηρή απόφαση από μόνοι μας να ανακοινώσουμε στην αρμόδια επιτροπή, ότι η εταιρεία αναστέλλει την λειτουργία τηες, μέχρι να εξεύρουμε νέο επενδυτή”, τόνισε.

Ο κ. Διάκος, υποστήριξε ότι σήμερα υπάρχουν μια – δυο σοβαρές προτάσεις, οι οποίες όμως για να υλοποιηθούν χρειάζονται ένα χρονικό περιθώριο δυο μηνών.

«Θέλουμε τώρα να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε την δική μας προσπάθεια», υπογράμμισε.

Για να προσθέσει:  «Αν αυτό το πράγμα είναι εναντίον μας να απολογηθούμε σε όλους, να τα κλείσουμε, να πάμε να παίρνουμε και εμείς το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, να σταματήσουμε».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Cobalt ανέφερε ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους όταν ο ίδιος προσπαθεί να τους επαναπροσλάβει.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι κάποιοι πανηγύριζαν όταν έκλεισε η Cyprus Airways γιατί δεν χρειαζόμασταν κυπριακή εταιρεία διότι είχαμε ξένες ενώ η Cobalt είχε προσλάβει ένα αριθμό εργαζομένων που δούλευε πιο πριν στις Κυπριακές Αερογραμμές.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend