Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ – ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΒΡΑΑΜΗ ΑΒΡΑΑΜ
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ – ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΒΡΑΑΜΗ ΑΒΡΑΑΜ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ – ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΒΡΑΑΜΗ ΑΒΡΑΑΜ

 

Για τις σημαντικές διακρίσεις που έχει  πετύχει τη φετινή χρονιά,  το ήθος του αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο, ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των εκδηλώσεων του 13ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ τον νεαρό δημότη του και  αθλητή του στίβου Αβράμη  Αβραάμ.

Την πλακέτα απένειμαν στον αθλητή του Παγκύπριου Γυμναστικού Συλλόγου «Παγκύπρια» (ΓΣΠ), ο οποίος αγωνίζεται στα αγωνίσματα 1500μ., 5000μ., 10000μ., Μισό Μαραθώνιο, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας απευθυνόμενος στον νεαρό αθλητή τον συνεχάρη για τις μεγάλες του επιτυχίες και προπαντός για το ήθος που το διακατέχει, τονίζοντας το γεγονός ότι αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας, ιδιαίτερα για τη νεολαία μας.

Από πλευράς του ο Αβράμης Αβραάμ ευχαρίστησε το Δήμος Αγίας Νάπας για τη τιμή που του έγινε, η οποία όπως επισήμανε του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον αθλητισμό και παρότρυνε τους νέους να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν για την υλοποίησή  τους.

Ανάμεσα στις σπουδαίες διακρίσεις του είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης  στους Παγκόσμιους  Αγώνες Δρόμου 5000μ.  που διοργάνωσε ο  Διεθνής Αστυνομικός Σύνδεσμο στη Λισσαβώνα και η 1η θέση στο ίδιο αγώνισμα στον Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου.   Την πρώτη θέση κατέλαβε επίσης στο Aphrodite Half Marathon και στα 10,000μ. στο Μαραθώνιο Λάρνακας.  Πέτυχε τρίτες θέσεις στο αγώνισμα των 10000μ. στον Παγκύπριο Αγώνα Στίβου και στο Μαραθώνιο Λεμεσού .και στον Παγκύπριο Μισό Μαραθώνιο.

Επίσης, εδώ και 3 χρόνια είναι μέλος της ομάδας Sockitto Cancer Cyprus και λαμβάνει μέρος  στον αγώνα «race for the cure» που διοργανώνει ο σύλλογος στήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής». Για 2 συνεχές χρονιές κατέλαβε την 2η θέση ενώ πρόσφατα σε αγώνα που έγινε στο Ζάππειο, στην Αθήνα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Send this to a friend