Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λάρνακα: Με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Λάρνακα: Με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Λάρνακα: Με απόλυτη επιτυχία το Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Mε πολλές χιλιάδες επισκέπτες να το τιμούν με την παρουσία τους πραγματοποιείται την Κυριακή το απόγευμα στην Λάρνακα το τέταρτο φεστιβάλ προσφοράς της εταιρείας πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες και ήταν αφιερωμένο σε ένα πολύ ευγενικό σκοπό του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, δηλαδή τη δημιουργία νέου κτιρίου με μεγαλύτερες δυνατότητες εξυπηρέτησης για πρόώρα γεννημένο νεογνά.

Το φεστιβάλ, άρχισε στις 3 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 το βράδυ και μεταξύ πολλών άλλων περιλαμβάνει καλωσόρισμα από τον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη, τον πρωταθλητή Ράλι Σίμο Γαλαταριώτη και αγαπημένους ποδοσφαριστές των παιδιών και των φιλάθλων που μετέχουν στον Σύνδεσμο ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΉ. Με ζωντανή μουσική χορούς και σχεδόν 30 περίπτερα ψυχαγωγίας και πώλησης εδεσμάτων η Λάρνακα επιβεβαίωσε αυτό που καί ο δήμαρχος Αντρέας Βήρας δήλωσε στο Φιλελευθερο.

Το φεστιβάλ Προσφοράς της εταιρείας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αποτελεί πλέον θεσμός για την πόλη και την πιο σημαντική κοινωνική και ανθρωπιστική της εκδήλωση.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Send this to a friend