Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : Προσοχή κυκλοφορεί πυρομανής
ΛΑΡΝΑΚΑ : Προσοχή κυκλοφορεί πυρομανής

ΛΑΡΝΑΚΑ : Προσοχή κυκλοφορεί πυρομανής

Κατά συρροή… πυρομανής βάζει φωτιές σε Σκαρίνου-Κοφίνου-Αλαμινό – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία – Καλούνται οι κάτοικοι να συνδράμουν – Τι αναφέρει ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής

Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκοας, προειδοποιεί ότι ένα πρόσωπο με σαλούν όχημα σκούρου χρώματος, διακινείται τις τελευταίες εβδομάδες στις περιοχές Σκαρίνου, Κοφίνου και Αλαμινό και βάζει φωτιές.

Ο κύριος Τράγκολας αναφέρει ότι μάλλον πρόκειται για πυρομανή και καλεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να είναι σε επιφυλακή.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Νέο επικίνδυνο φρούτο .( Μεταφορική έννοια ).

«Κινείται τις μεταμεσονύκτιες ώρες, τις τελευταίες 3 εβδομάδες μεταξύ των χωριών Σκαρίνου _Κοφίνου_Αλαμίνου με σκούρου χρώματος σαλούν αυτοκίνητο .Βάζει πυρκαγιές και φεύγει. Σίγουρα είναι πυρομανής …. κατά συρροή μάλιστα . Ευτυχώς μέχρι τώρα τις προλαβαίνομε ! Ο κλοιός άρχισε να σφίγγει . Μέχρι τώρα η επαρχία Λάρνακας από πυρκαγιές υπαίθρου είναι σε πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με άλλες επαρχίες και θα πρέπει να παραμείνει σ’αυτά . Γι’ αυτό οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να συμβάλουν. Μια πληροφορία μπορεί να είναι αρκετή για να αποκοπεί το φρούτο για να μην ζήσουμε ξένα τις πυρκαγιές του 2000, 2009, 2012 και 2013 που συνέβηκαν στην επαρχία.

Πηγή : CyprusTimes

Send this to a friend