Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Άνοιξε το Radisson Blu !
Άνοιξε το Radisson Blu !

Άνοιξε το Radisson Blu !

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας. Άνοιξε επίσημα τις πύλες του το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Radisson Blu, που βρίσκεται παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, υποδεχόμενο τους πρώτους ξένους πελάτες του. Οι πρώτοι τουρίστες που κατέλυσαν στο Radisson Blu Λάρνακας κατάγονται από την Ιορδανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία. Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Λάρνακας διαθέτει 106 δωμάτια, εκ των οποίων τα 52 είναι σουίτες.

Περί τα μέσα ερχόμενου Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το Q Blue Plaza, το οποίο θα περιλαμβάνει περίπου 11 καταστήματα, εκ των οποίων τα δύο θα είναι εστιατόρια και το ένα καφετέρια. Θα στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Διαχειρίστρια εταιρεία του Radisson είναι η Sunny Seeker, η οποία διαχειρίζεται και το ξενοδοχείο Princess στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Ο διευθυντής της Sunny Seeker Μάριος Πολυβίου δήλωσε ότι υπάρχουν ικανοποιητικές κρατήσεις στο Radisson μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας ότι οι ενδείξεις για το καινούργιο ξενοδοχείο είναι άκρως θετικές.

Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι με τη λειτουργία του το Radisson Blu θ’ αλλάξει προς το καλύτερο την πορεία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Λάρνακας και θα προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό στην πόλη. Όπως είπε, πρόκειται για πασίγνωστη αλυσίδα ξενοδοχείων σε 140 χώρες, με πέραν των 1500 ξενοδοχειακών μονάδων σ’ όλες τις ηπείρους.

Αλλάζει η περιοχή

Παράλληλα, η λειτουργία του Radisson Blu αναμένεται τα προσεχή χρόνια να προσδώσει αξία και να δημιουργήσει προοπτικές για νέες επενδύσεις στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού Λάρνακας, η οποία τα τελευταία χρόνια θεωρείται υποβαθμισμένη κι έχει περιέλθει σε μαρασμό. Και τούτο, διότι πολλές επιχειρήσεις και νυχτερινά κέντρα που λειτουργούσαν παλαιότερα στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν εδώ και κάμποσο καιρό αναστείλει τη λειτουργία τους. Περαιτέρω ανάπτυξη στην περιοχή του κόμβου λιμανιού πιστεύεται ότι θα προσδώσει και η πολυπόθητη ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας. Οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος θεωρούνται άκρως καθοριστικοί μήνες για το μεγαλόπνοο αυτό έργο και κατά πόσο τελικά η ισραηλινή κοινοπραξία θα υποβάλει επίσημη προσφορά στο κράτος για ν’ αναλάβει το project.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend