Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την στήριξη των πληγέντων
Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την στήριξη των πληγέντων

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την στήριξη των πληγέντων

Ο Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και έσπευσαν άμεσα προσφέροντας ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και χρήματα  για στήριξη των πληγέντων από στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας που για ακόμα μια φορά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους πέραν από το καθορισμένο της χρονικό ωράριο. Η ανιδιοτελής προσφορά και η ευαισθητοποίηση τους, για ακόμα μια φορά, αποτελεί παράδειγμα προς όλους.

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ παρακαλεί το Κοινό όπως τερματίσει την προσφορά του σε είδη πρώτης ανάγκης, λόγω του γεγονότος ότι οι ανάγκες έχουν υπερκαλυφθεί.

Ωστόσο, όσοι συμπολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική στήριξη, η οποία είναι επίσης εξαιρετικής σημασίας και ανάγκης, μπορούν να το πράξουν χρησιμοποιώντας τον πιο κάτω Τραπεζικό Λογαριασμό τον οποίο έχει ανοίξει η  Ένωση Δήμων Κύπρου στην Ελληνική Τράπεζα, για καταθέσεις εισφορών για τον πιο πάνω σκοπό, που θα διατεθούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας προς τις πληγείσες Τοπικές Αρχές της Αττικής.

Αριθμός Λογαριασμού: 101 – 01 – 208545 – 02

ΙΒΑΝ: CY 34005001010001010120854502

Send this to a friend