Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αγανακτησμένος πολίτης ξεσπά «Για όνομα του Θεού πλέον»
Αγανακτησμένος πολίτης ξεσπά «Για όνομα του Θεού πλέον»

Αγανακτησμένος πολίτης ξεσπά «Για όνομα του Θεού πλέον»

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 2 κορίτσια 11 χρονών ΝΕΚΡΑ χθες το πρωί 
σε δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού!!! Απαιτούμε Κύριοι Αφού δεν κάνετε σωστά την δουλειά σας να μπορούμε να καταγγείλουμε όποιον παρανομεί χωρίς να πρέπει να μας στέλνετε δικαστήριο για να μας λάβετε υπόψη!!! 

Ουκ ολίγες φορές κατειγγειλα Κινητό, πέρασμα με κόκκινο σηματοδότη μωρά να κρέμονται από το αυτοκίνητο και η απάντηση της Αστυνομίας μας Κύριε να έρθεις για κατάθεση για δικαστήριο…. και ποιος σας είπε ρε άχρηστα όντα ότι θέλω τον κάθε ένα να απειλεί την ζωή μου;;;;;; 1 φορά γελάστηκα και ήμουν μάρτυρας σε θανατηφόρο και βρήκαν το τηλέφωνο μου από εσάς που υποτίθεται προστατεύεται τον πολίτη και απειλούσαν την ζωή μου!!!

Όταν σας τα εχωσα μου είπατε “Κύριε το βρήκε από τον δικηγόρο του…. με ποιου το δικαίωμα να δει άλλος τα προσωπικά δεδομένα μου και να απαιτήτε να ερτω να ξανά μπω σε έτσι  διαδικασία;;;;;;” ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα!!!! Σταματήσατε την εκστρατεία για την ζώνη… λύθηκε το πρόβλημα σε 10 μέρες;;;; ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!

Έξω από την αστυνομία Λάρνακας ούτε και 1 αστυνομικός…. περνώ 1 λεπτό και περνούν  20 με κινητά στο αφτί…. Δηλαδή πόσο να σας τα μασησω;;;; ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ

Send this to a friend