Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συγκλονισμός! Ξεψύχησαν δύο 11χρονα κοριτσάκια στην άσφαλτο μετά από τροχαίο
Συγκλονισμός! Ξεψύχησαν δύο 11χρονα κοριτσάκια στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Συγκλονισμός! Ξεψύχησαν δύο 11χρονα κοριτσάκια στην άσφαλτο μετά από τροχαίο

Νέα διπλή ανείπωτη τραγωδία που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους γράφτηκε τα ξημερώματα στην άσφαλτο έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα όπου έχασαν την ζωή τους δύο παιδιά ηλικίας 11 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 4:40 τα ξημερώματα όχημα που οδηγούσε 40χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν τέσσερα παιδιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και προσέκρουσε βίαια στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της αστυνομίας όπως και ασθενοφόρα για μεταφορά των τραυματιών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο 11χρονων κοριτσιών. Η μια 11χρονη ήταν κόρη της οδηγού ενώ δεύτερη άλλης οικογένειας.

Τα άλλα δύο παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες αφού σε δύο τροχαία που σημειώθηκαν σε Λεμεσό και Λάρνακα, πατέρας ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά του και 5χρονο κοριτσάκι μπροστά στους γονείς του.

Πηγή : Reporter.com.cy

Send this to a friend