Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Αυτά είναι τα καλύτερα parties του φετινού καλοκαιριού
Αυτά είναι τα καλύτερα parties του φετινού καλοκαιριού

Αυτά είναι τα καλύτερα parties του φετινού καλοκαιριού

Φεστιβάλ που αγαπήσαμε εδώ και χρόνια, πρωτοκλασάτοι, διάσημοι dj, venue που κατατάσσονται στην αφρόκρεμα του παγκοσμίου nightlife και μια σειρά από πάρτι που θα σε κάνουν να μην ξέρεις που να πρωτοπάς! Get ready! Είναι καλοκαίρι και εσύ βρίσκεσαι σ’ ένα από τα top party island του κόσμου!

DJ SNAKE 
Θα είναι το πάρτι του καλοκαιριού! Ένας σούπερσταρ dj, που ακούγεται πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, έρχεται για να κάνει τις Φοινικούδες το απόλυτο καλοκαιρινό dancefloor! O Γάλλος William Sami Etienne Grigahcine, a.k.a Dj Snake, έχει πολλά για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται, όπως οι δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, οι συνεργασίες του με Justin Bieber, Lil John και Major Lazer και κομμάτια-επιτυχιάρες, όπως ‘Turn Down for What’, ‘Get Low’, ‘Lean On’, ‘Let Me Love You’, ‘A Different Way’ και ‘Magenta Riddim’!
Τετ 18 Ιουλ, Παραλία Φοινικούδων, Λάρνακα. Εισιτήρια προπωλούνται. Πληρ. 77772939 & 77777040.

Living Color Festival 
Παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, κυπριακές και διεθνείς γεύσεις, εκθέσεις τέχνης και πολλά άλλα σε ένα φεστιβάλ που γιορτάζει τη μουσική και κάθε μορφή τέχνης. Πάει ένας χρόνος που Dimitri Vegas & Like Mike και Nicky Romero σού χάρισαν δύο αξέχαστες νύχτες δίνοντάς την εντύπωση πως βρίσκεσαι σ’ ένα από τα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού. Σημειώνεις ονόματα; DJ R3HAB, Will Sparks και Thomas Gold είναι τα πρώτα που έχουν ανακοινωθεί, άρα ήδη έχεις εκστασιαστεί! Το LCF ήρθε για να μείνει και μετατρέπεται σε σήμα-κατατεθέν του νησιού, σε τέτοιου είδους φεστιβάλ! Εννοείται ότι αναμένουμε τη συμμετοχή και ταλαντούχων local!
Σ 7 Ιουλ, Αγία Νάπα. Εισιτήρια προπωλούνται. Πληρ. 95569405.

AfroBanana Republic Festival 2018
Το Κίτι ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί και να φιλοξενήσει και φέτος το 8ο -πώς περνούν τα χρόνια- ABR. Τι να περιμένεις; International band, dj διαφόρων genre απ’ όλο τον πλανήτη, ανατρεπτικά installation από καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά workshop για παιδιά, την καθιερωμένη πια ‘Αγορά’, καθώς και ποτό και φαγητό που θα σου ανοίξουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αυτό δεν κάνει το φεστιβάλ τόσα χρόνια; Να σε γεμίζει με νέες εμπειρίες;
Παρ 20-Κ 22 Ιουλ, Κίτι, Λάρνακα. Πληρ. www.afrobanana.com.

Guaba Sundays 
Με το Guaba Festival κάνει ποδαρικό ο Ιούλιος, την πρώτη του μήνα ημέρα Κυριακή, ενώ μια εβδομάδα μετά, στις 8, τη σκυτάλη παίρνουν οι Sunnery James και Ryan Marciano, το ολλανδικό duo που έχει λατρέψει η Μέκκα της διασκέδασης, το Μαϊάμι! Στα μέσα του καλοκαιριού, στις 15, οι Borgore και Estiva ‘προσγειώνονται’ στο beach bar της Λεμεσού. Μια εβδομάδα μετά, στις 22 Ιουλίου, oι Guabian θα αποθεώσουν τους DVBBS, ROSH και Ferreck Dawn. Ετοιμάσου δηλαδή για ένα… ‘Tsunami’ Sunday! Ο Ιούλιος κλείνει με τον Diamanté Anthony Blackmon, a.k.a Carnage, παραγωγός των επιτυχιών ‘Incredible’ και ‘Tora’. Μαζί του οι Dj L και Tinlicker στις 29 Ιουλίου.

Αλλά και ο Αύγουστος δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Στις 5 Αυγούστου, στα deck του Guaba ‘εισβάλει’ ο τεράστιος Paul Van Dyk, ένας ζωντανός θρύλος της electronica και οι The Cube Guys, ενώ το Σάββατο, στις 11 του μήνα, υποδεχόμαστε τις δίδυμες Αυστραλιανές αδερφές NERVO. Την Κυριακή, 19 Αυγούστου, ο Boris Brejcha ετοιμάζει ένα High-Tech Minimal σετ για τους fan του είδους και στις 26 -την τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού (κλαψ!)- ο Timmy Trumpet, ο Αυστραλιανός παραγωγός του ‘Freaks’ δίνει ‘πάσα’ στο φθινόπωρο, όπως αρμόζει σ’ ένα venue σαν το Guaba!

Σημείωσε πως όλο το καλοκαίρι, κάθε Τετάρτη στα Jelo Wednesdays, θα βρίσκεις στο Guaba τους Agent Greg και Mr. Styles, παρέα με guest international dj.
Guaba Beach Bar, Λεωφόρος Αμαθούντος, Λεμεσός. Πληρ. 96340000.

LMF – Loud Music Festival 2018
Η local σκηνή αποθεώνεται στο LMF, αφού η μουσική βρίσκεται στο επίκεντρο για τρεις μέρες. Το φαστιβάλ μετακόμισε πέρσι στη Λεμεσό και το πείραμα φαίνεται πως πέτυχε, αφού το κοινό το αγκάλιασε. Στο φετινό Loud την τιμητική τους έχουν η r’n’b -την πρώτη μέρα-, η EDM -τη δεύτερη μέρα- και την τρίτη μέρα η 80s-90s disco.
Παρ 27-Κ 29 Ιουλ, Χώρος στάθμευσης ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός. Πληρ. 96783444.

The Castle Club
Θα είναι και φέτος η ψυχή της νυχτερινής Αγίας Νάπας, με πέντε αρένες που θα ικανοποιήσουν κάθε μουσικό γούστο και κάθε διάθεση! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που εδώ και έξι συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τα καλύτερα 100 venue στον κόσμο σύμφωνα με το ‘DJ Mag’! Χόρεψε commercial dance, άκουσε τους αγαπημένους σου r’n’b και hip hop καλλιτέχνες, αφέσου στο beat της house, της techno και της trance ή επίλεξε κάτι πιο χαλαρό, στο chill out terrace. Περιμένουμε και φέτος κορυφαία ονόματα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα!
The Castle Club, Λουκά Λουκά 20-22, Αγία Νάπα. Πληρ. 99371200.

Klubd off-season parties
‘d’ fanatics stay tuned! Η ομάδα του ‘d’ δεν θα σε αφήσει επί ξύλου κρεμάμενο! Έχουν ήδη προγραμματιστεί αρκετά καλοκαιρινά, off-season parties τόσο στον χώρο όσο και σε τοποθεσίες-εκπλήξεις. Στο Time Out Cyprus θα σε κρατήσουμε ενήμερο για ό,τι καλό σε περιμένει! Εσύ απλά φτιάξε mood!

Beach Cult Mysic Festival 
Τα τελευταία χρόνια, οι Δευτέρες και οι Τρίτες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου είναι το νέο Σαββατοκύριακο κι αυτό εξαιτίας του BCL! Με σημαία και φέτος τον Craig David και guest βρετανικά, στην πλειοψηφία, band και καλλιτέχνες, θα αφήσει σίγουρα το στίγμα του στο καλοκαίρι σου! Η παρέα του BCL φέτος θα έχει μια σημαντική προσθήκη. Συγκεκριμένα, στις 13 Αυγούστου, έρχεται ένας παράξενος, μα πολύ δημοφιλής τύπος. Είναι ο deadmau5, που φέρνει το mou5etrap του στο νησί.
Poseidon Beach, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Πληρ. 99888327.

Blue Moon 04
Το duo των Alex και Federico Fognini, a.k.a Mind Against, αναλαμβάνει φέτος να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Την επιτυχία του τέταρτου στην σειρά Blue Moon! Δεν τους φοβόμαστε, το ‘χουν!
Ithaki Βeach Βar, Μονή, Λεμεσός.

VS party w. James Zabiela
Τα reunion party της Versus συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο μάς περιμένει ένας μόνιμος θαμώνας της. Ο Αργεντίνος James Zabiela έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του club και είμαστε σε εγρήγορση για την εμφάνισή του!
15 Σεπ, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία.

Πηγή:  timeoutcyprus.com

Send this to a friend