Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το πιο… γλυκό event του καλοκαιριού, το 2ο Φεστιβάλ Μελιού είναι γεγονός(ΦΩΤΟ)
Το πιο… γλυκό event του καλοκαιριού, το 2ο Φεστιβάλ Μελιού είναι γεγονός(ΦΩΤΟ)

Το πιο… γλυκό event του καλοκαιριού, το 2ο Φεστιβάλ Μελιού είναι γεγονός(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας Ορεινής Λάρνακας στην Οδού.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε με την συνεργασία των Κάτω Λευκάρων, του Κάτω Δρύ, της Βάβλας, της Λάγιας, της Όρας, των Αγίων Βαβατσινιάς, της Μελίνης, της Βαβατσινιάς, του Δήμου Λευκάρων και του Δήμου Λάρνακας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν καλύτερα οι ντόποιοι και ξένοι τα προϊοντα της Μελίσσας και την προσφορά τους στην υγεία μας και μια γιορτή γνωριμίας των μελισσοκόμων με τους καταναλωτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προεδρικός επίτροπος κ. Φώτης Φωτίου που σε σύντομο χαιρετισμό υποσχέθηκε πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες για ενίσχυση της μελισσοκομικής δραστηριότητας και στόχος είναι είναι να ενισχυθεί η παραδοσιακή αυτή απασχόληση και να βελτιωθεί το εισόδημα του Κύπριου μελισσοκόμου, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που παρέχεται για προώθηση του κυπριακού μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης.  Αθροίζοντας δυνάμεις, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δουλέψουμε, συντεταγμένα, όλοι μαζί, πολιτεία, παραγωγοί, νέοι μελισσοκόμοι και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί», κατέληξε.

Send this to a friend