Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Σημαντική διάκριση πέτυχε η Hermes και τα αεροδρόμια της Κύπρου που εξασφάλισαν αργυρή διάκριση για την περίοδο 2018-2020, στα διεθνή βραβεία του Ινστιτούτου MEECO που είναι σχετικά με τη Μέτρηση Αριστείας θέματα ηγεσίας, εταιρικής κουλτούρας και καθοδήγησης των Εργαζομένων. Η Hermes Airports, είναι ο οργανισμός που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, να πετύχει μια ολική ανατροπή ενώ επισημαίνει παράλληλα ότι είναι το πρώτο αεροδρόμιο διεθνώς, που καταφέρνει να εξασφαλίσει μια τόσο υψηλού επιπέδου διάκριση, αναφέρει σε σχολιασμό της, η επιτροπή αξιολόγησης MEECO. Η τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκεστο Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε δηλώσεις της, η κα Ελένη Καλογήρου ανέφερε ότι η σημαντική αυτή βράβευση και επαναβεβαίωσε τη δέσμευση της Hermes για την κατάκτηση της αριστείας στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Στο μεταξύ η Hermes Airports έχει δημιουργήσει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας γι αυτούς που προσέρχονται να αποβιβάσουν ή να παραλάβουν επιβάτες, και η χρέωση για τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι ένα ευρώ. Ο νέος χώρος στάθμευσης βρίσκεται δυτικά του Αεροδρομίου, λίγα μέτρα μακριά από το κτήριο.

Πολιτικό μνημόσυνο για να τιμήσει τα στελέχη και μέλη της Αριστεράς που δολοφονήθηκαν για τα πολιτικά τους φρονήματα τις περιόδους 55-59 και 60-62, πραγματοποίησε χθες βράδυ το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου. Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού. Ο κύριος Κυπριανού, αναφέρθηκε στην ομιλία σου σε άγριες δολοφονίες αριστερών, από τους μασκοφόρους του Γρίβα όπως είπε, στις οποίες όμως η Αριστερά δεν απάντησε με αντίποινα, θέτοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα του λαού και του τόπου, όπως ανέφερε. Το ΑΚΕΛ, είπε ο κος Κυπριανού απάντησε με μαζικές πολιτικές κινητοποιήσεις καταδίκης, για να μην οδηγήσει τον τόπο σε εμφύλιο σπαραγμό. Οι θέσεις του ΑΚΕΛ, είπε ο κος Κυπριανού, ήταν και είναι δικαιωμένες για την ανάγκη συνένωσης του λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Στο πλαίσιο τη εκδήλωσης την οποία παρακολούθησαν ΕΚ και ΤΚ, συγγενείς των δολοφονηθέντων παρέλαβαν τιμητικά αγαλματίδια. Στο χώρο λειτούργησε έκθεση φωτογραφιών και ντοκουμέντων της εποχής από τους Τάσο Κωστέα και Μιχάλη Μιχαήλ.

Διεθνές πρωτάθλημα ITF JUNIORS U18 διεξάγεται από αύριο μέχρι τις 9 Ιουνίου, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας. πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα τέννις που διεξάγεται στη Λάρνακα. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200 με το 75% των συμμετοχών αυτών να προέρχονται από τριάντα διαφορετικές χώρες του εξωτερικού. Οι αγώνες θα διεξάγονται καθ` όλη την διάρκεια της ημέρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πολυπληθείς λάτρεις του πιο δημοφιλούς ατομικού αθλήματος να απολαύσουν δωρεάν τένις υψηλής ποιότητας. .

Πραγματοποιείται μεθαύριο Κυριακή η 1η Πορεία για την Πολλαπλή σκλήρυνση, η οποία θα αρχίσει στις 7μμ από την Πλατεία Ευρώπης προς το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Ευρώπης όπου θα φωταγωγηθεί η Δημοτική Πινακοθήκη.

Η Κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Φούστα Μπλούζα», παρουσιάζεται στις 8:30μμ στο Δημοτικό θέατρο. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Καζάκα και η απόδοση κειμένου στα κυπριακά της Χριστιάνας Αρτεμίου. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών. Η είσοδος είναι €15 & €12 για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους

Απονομή Διπλωμάτων σε Δημοτικούς Υπαλλήλους Λάρνακας που συμμετείχαν στο Σεμινάριο για Computers, θα γίνει στις 8:30 στον Πολυχώρο Αποθήκες

Τέλος στο πρόγραμμα του Δήμου, στις 2:30μμ θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛ

Send this to a friend