Home ΛΑΡΝΑΚΑ Όλη η Κύπρος πενθεί για τον 10χρονο Σταύρο-Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα σχολεία την ώρα της κηδείας του
Όλη η Κύπρος πενθεί για τον 10χρονο Σταύρο-Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα σχολεία την ώρα της κηδείας του

Όλη η Κύπρος πενθεί για τον 10χρονο Σταύρο-Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα σχολεία την ώρα της κηδείας του

 Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στον πολυαγαπημένο τους Σταύρο που «έσβησε» στο Γ Ν Λευκωσίας ενώ  είχε προηγήθει  σοβαρός τραυματισμός του, στο σχολείο του.

Η κηδεία του μικρού μαθητή που βύθισε στην θλίψη το παγκύπριο θα τελεστεί την Τρίτη,  δημοσία δαπάνη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό στις 14.30.

Εκείνη την ώρα οι σημαίες σε όλα τα εκπαιδευτήρια θα κυματίζουν μεσίστιες, όπως δήλωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου.

Όπως σημειώνεται η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Την ίδια στιγμή με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τα πολλά γιατί και τα λάθη επί λαθών που προκύπτουν γύρω από το θάνατο του άτυχου Σταύρου, ενώ υπενθυμίζεται ότι από το πρωί του Σαββάτου τελούν υπό κράτηση ο Γενικός Ιατρός στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ο 65χρονος, Διευθυντή του ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, Γενικό παθολόγο με ειδικότητα στην παροχή Α’ βοηθειών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής το άτυχο παιδάκι πέθανε από σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

 

Send this to a friend