Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αλεθρικό: «Ιδιωτικό πάρτι δίπλα από την τραγική οικογένεια»
Αλεθρικό: «Ιδιωτικό πάρτι δίπλα από την τραγική οικογένεια»

Αλεθρικό: «Ιδιωτικό πάρτι δίπλα από την τραγική οικογένεια»

«H εκδήλωση στην κοινότητα Αλεθρικού, που ακυρώθηκε λόγω του θανάτου του 10χρονου Σταύρου Γεωργαλλή, μετατράπηκε σε ιδιωτικό πάρτι στην οικία κοινοτικού συμβούλου», καταγγέλλει κάτοικος Αλεθρικού. Το Sigmalive επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη της κοινότητας Νίκο Νικολάου, ο οποίος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Sigmalive, η εκδήλωση που ακυρώθηκε (αφορούσε την πανήγυρη του Αγίου Επιφανίου), πραγματοποιήθηκε τελικά, μόλις 100 μέτρα από την οικία της τραγικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, το βράδυ της ακυρωθείσας εκδήλωσης, μέλος του κοινοτικού συμβουλίου του Αλεθρικού φιλοξένησε στο σπίτι του τον καλλιτέχνη Στέλιο Διονυσίου (ο οποίος θα ήταν ο τραγουδιστής στην εκδήλωση) και, αφού παράγγειλαν πλούσιους μεζέδες, έστησαν ιδιωτικό πάρτι.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος Αλεθρικού που επικοινώνησε με το Sigmalive, όλα έγιναν στην παρουσία του Κοινοτάρχη της κοινότητας, ενώ το ακόμα πιο προκλητικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν μικροφωνικές και μεγάφωνα. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, στην κοινότητα υπάρχει αναβρασμός από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ιδιωτικό πάρτι, στην οικία του κοινοτικού Συμβούλου.

Το Sigmalive επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον Κοινοτάρχη Αλεθρικού Νίκο Νικολάου, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση για όσα διαδραματίστηκαν.

Ο κ. Νικολάου επιβεβαίωσε ότι στο σπίτι του εν λόγω κοινοτικού συμβούλου παρευρέθηκε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, όχι όμως για λόγους «ιδιωτικού πάρτι». Αντιθέτως, ο κ. Νικολάου τόνισε ότι επρόκειτο για μία «σύναξη φιλοξενίας» του εν λόγω τραγουδιστή, του οποίου ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η εμφάνισή του.

Ο Νίκος Νικολάου τόνισε ότι η δική του παρουσία στο συγκεκριμένο σπίτι οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να μεταβεί εκεί για να πληρώσει τον καλλιτέχνη, όπως είχε αποφασιστεί σ’ έκτακτη συνεδρία του κοινοτικού συμβουλίου, παρά την ακύρωση της εκδήλωσης.

«Τώρα, αν ο Στέλιος Διονυσίου είπε και κανένα τραγούδι στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σπίτι, δεν μπορούσαμε να τον φιμώσουμε κιόλας», τόνισε στις δηλώσεις του στο Sigmalive ο Κοινοτάρχης Αλεθρικού.

Παράλληλα, ο κ. Νικολάου διέψευσε ότι έγινε χρήση μικροφωνικών ή μεγαφώνων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κοινοτάρχης επικοινώνησε με την οικογένεια του άτυχου Σταύρου και εξέφρασε τις απολογίες του για την παρεξήγηση που προκλήθηκε.

«Εαν είμαι εγώ το πρόβλημα στην κοινότητα, είμαι έτοιμος ακόμη και να παραιτηθώ, αν και δε φέρω ευθύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση», κατέληξε ο κ. Νικολάου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, «η πραγματική αιτία του θανάτου του 10χρονου, δεν είναι ότι οι δύο γιατροί που τελούν υπό κράτηση διάβασαν την ακτινογραφία αντί να τη διαβιβάσουν στον ακτινολόγο», τόνισε σε δηλώσεις του στο Sigmalive ο Πρόεδρος της Νευροχειρουργικής Εταιρείας Κύπρου Μιχαλάκης Σπύρου.

Πηγή:sigmalive.com

 

Send this to a friend