Home ΛΑΡΝΑΚΑ O Ανδρέας Τταουξιής από τη Λάρνακα είναι το νεαρότερο άτομο στην ηγεσία του ΔΗ.ΣΥ (pic)
O Ανδρέας Τταουξιής από τη Λάρνακα είναι το νεαρότερο άτομο στην ηγεσία του ΔΗ.ΣΥ (pic)

O Ανδρέας Τταουξιής από τη Λάρνακα είναι το νεαρότερο άτομο στην ηγεσία του ΔΗ.ΣΥ (pic)

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Μάιου διεξήχθησαν οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η Λάρνακα είχε την απόλυτη επιτυχία, καθώς τα τέσσερα άτομα (Ανδρέας Τταουξιής, Πρόδρομος Αλαμπρίτης, Αννούλα Κασουλίδου και Άννα Κοσμά) που προέρχονταν από την πόλη και επαρχία μας εκλέχτηκαν.

Για πρώτη φορά η Λάρνακα έχει τόσο μεγάλη εκπροσώπηση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ. Ας ελπίσουμε αυτό να δώσει στην Λάρνακα και την απαραίτητη στήριξη και σημασία. Ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου μας Ανδρέας Τταουξιής είναι το νεαρότερο μέλος του Πολιτικού Γραφείου.

Πιο κάτω η ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά την εκλογή του.

«Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες,

Χθες, Σάββατο 12 Μαΐου, διεξήχθησαν οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, για τα επόμενα 5 χρόνια. Ταπεινά και με αίσθημα τιμής, έχω εκλεγεί ανάμεσα σε άλλους άξιους συναγωνιστές.

Ευχαριστώ θερμά, τους εκλέκτορες του Παγκυπρίου Συνεδρίου και ιδιαίτερα αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Να είστε όλοι σίγουροι, πως θα τιμήσω και εγώ την επιλογή σας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους, από σήμερα ενωμένοι, για ένα πιο ισχυρό Δημοκρατικό Συναγερμό μία πιο δυνατή Κύπρο.

#Cyprus2030 #Cyprus #DISY #NEDISY

*Πολλά ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους φίλους που με στήριξαν ενεργά σε αυτή την εκλογική διαδικασία.»

Send this to a friend