Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτή είναι η νέα, πιο hot καλοκαιρινή άφιξη της Κύπρου
Αυτή είναι η νέα, πιο hot καλοκαιρινή άφιξη της Κύπρου

Αυτή είναι η νέα, πιο hot καλοκαιρινή άφιξη της Κύπρου

Οι νέες αφίξεις του καλοκαιριού έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται με πολλά μάλιστα μαγαζιά να δηλώνουν έτοιμα για τη νέα σεζόν.

Οι παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου με πρωταγωνιστές την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά μας επιφυλάσσουν και αυτή τη χρονιά πολλές εκπλήξεις, καινούργια μαγαζιά με θέα τη θάλασσα.

Φέτος, το καλοκαίρι το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσει μία μεγάλη – ίσως η μεγαλύτερη -νέα άφιξη του φετινού καλοκαιριού που έρχεται από τον Πρωταρά και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο της άνοιγμα.

Το Time Out έχει όλες τις λεπτομέρειες του all day μαγαζιού του Πρωταρά και σου τις μεταφέρει:

Πως λέγεται: Το νέο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο μαγαζί του Πρωταρά λέγεται Nava Seaside Restaurant. Nava είναι εβραϊκή λέξη που σημαίνει ωραίο, όμορφο.

Πού βρίσκεται: Το Nava βρίσκεται στον χώρο του πρώην Alati by the sea στην περιοχή Περνέρα, με θέα τη θάλασσα.

Πότε ανοίγει: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Time Out το Nava Seaside Restaurant ανοίγει επίσημα στις 18 ή 19 Μάϊου.

Τι είναι το Nava: Πρόκειται για ένα all day μαγαζί στο οποίο θα μπορείς να βρεθείς εκεί από νωρίς το πρωί, να πάρεις την ξαπλώστρα σου ή το γκαζέπο σου. Για πετσέτα μην ανησυχείς σου προσφέρει το μαγαζί. Εδώ θα απολαύσεις μεσημεριανό και δείπνο ενώ ένα υπέροχο beach bar θα ανοίγει το απόγευμα προσφέροντάς σου αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ. Η μουσική θα δυναμώνει σταδιακά όσο νυχτώνει.

Η διακόσμηση: Το Nava θυμίζει έντονα μεγάλα μυκονιάτικα και η διακόσμησή του παραπέμπει στο κυκλαδίτικο τοπίο. Ο εσωτερικός χώρος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι έχει την αισθητική της μυκονιάτικης τεχνοτροπίας και μοιάζει με κυκλαδίτικο σπήλαιο σε γήινους χρωματισμούς. Λογότυπο του μαγαζιού είναι η χελώνα και την διακόσμηση ανέλαβε ο γνωστός interior designer Νίκος Αγγελίδης.

Κουζίνα: Το μαγαζί θα σερβίρει μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, sushi και oysters. Το μενού επιμελείται ο Κύπριος σεφ Μάριος Μαλέκκος. Το Nava όπως πληροφορούμαστε δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο service αφού το εστιατόριο θα στελεχώνεται από προσωπικό εκπαιδευμένο και με προϋπηρεσία στην Αθήνα και Μύκονο.

Διασκέδαση: Το Nava θα κάνει τη διαφορά στον τομέα της διασκέδαση φιλοξενώντας γνωστούς Έλληνες και ξένους djs που παίζουν στο Nammos και σε άλλα γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου. Πολύ μεγάλα και γνωστά ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών θα πραγματοποιήσουν εκεί συναυλίες και αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend