Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σε εξέλιξη άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα
Σε εξέλιξη άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα

Σε εξέλιξη άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική καταδίωξη στη Λάρνακα, η οποία φορά την υπόθεση κλεμμένου οχήματος από τρία πρόσωπα. Δυο εκ των οποίων τελούν υπό κράτηση. Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία για τη σύλληψη του τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, υπάρχουν αναφορές και για ρίψη πυροβολισμών.

Υπενθυμίζεται ότι, στα πλαίσια επιχείρησης για πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών στη πόλη και επαρχία Λάρνακας από μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ και Αστυνομικών σταθμών υπαίθρου, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, ενώ αστυνομικός βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε ένα αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λιβάδια.

Από έρευνες στο σύστημα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι αυτοκίνητο με τους ίδιους αριθμούς εγγραφής αλλά διαφορετικής μάρκας, αναζητείτο σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν στη Λάρνακα.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Το όχημα καταδιώχθηκε από περίπολο της Αστυνομίας και κλήθηκε επανειλημμένως να σταματήσει χωρίς όμως να το πράξει.

Στην προσπάθεια του οδηγού του οχήματος να διαφύγει σε δύο περιπτώσεις κτύπησε πλευρικά το υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας που το καταδίωκε.

Οι δύο συλληφθέντες ανακρινόμενοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Πηγή: sigmalive

Send this to a friend