Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο Θ. Πυρίλλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου για τις επεμβάσεις στις παραλίες – «Περήφανος στο εδώλιο»
Ο Θ. Πυρίλλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου για τις επεμβάσεις στις παραλίες – «Περήφανος στο εδώλιο»

Ο Θ. Πυρίλλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου για τις επεμβάσεις στις παραλίες – «Περήφανος στο εδώλιο»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ο οποίος την περασμένη Τρίτη πέρασε το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου για να δώσει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται που αφορά επεμβάσεις στην παραλία του Παραλιμνίου.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου έστειλε τα δικά του μηνύματα, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει τον οίκτο κανενός για να μην συρθεί στα δικαστήρια, ότι θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για τον τόπο του και ότι την ημέρα που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα νιώθει περήφανος. «Κάθε εκλελεγμένος έχει υποχρέωση να καταβάλλει το άπαν των δυνάμεών του για να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου του», σημειώνει.

Στις τοποθετήσεις του, ο κ.Πυρίλλης υποστήριξε ότι οι όποιες επεμβάσεις έγιναν στο παραλιακό μέτωπο αφορούσαν έργα καθαρισμού κι εξωραϊσμού και ήταν σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αφού προηγουμένως ο δήμος έλαβε νομική γνωμάτευση ότι είχε το δικαίωμα να το πράξει. «Αντί να έχουν ως μέλημα την επανόρθωση αδικιών δεκαετιών κι εκπλήρωσης των όσων είχαν υποσχεθεί στον κόσμο του Παραλιμνίου, θέλουν να με βάλουν στο σκαμνί σε προσωπικό επίπεδο επειδή αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του τόπου μου», τονίζει στην ανάρτησή του.

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο»

Περαιτέρω, ο Θ. Πυρίλλης υπενθυμίζει παραδείγματα που κατά την άποψή του αδικείται το Παραλίμνι, όπως για την λεωφόρο 1ης Απριλίου η οποία, όπως σημειώνει, ακόμα πελαγοδρομεί, ο κόσμος κοροϊδεύεται για δύο χρόνια και τα λεφτά χρησιμοποιούνται σε άλλες επαρχίες καθώς και για τον παραλιακό πεζόδρομο, για τον οποίο εδώ και δυόμισι χρόνια καθυστερούν η αδειοδότηση και οι απαλλοτριώσεις. Αναφέρθηκε, ακόμα, στο θέμα της μεταφοράς του Κτηματολογίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, που επίσης καθυστερεί. Καταλήγοντας, ο δήμαρχος αναφέρει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει απέναντι στα συμφέροντα τα οποία, κατά την εκτίμησή του, έχει θίξει, εκφράζοντας την ελπίδα η κυβέρνηση να επιδείξει τον ίδιο ζήλο που επέδειξε για να τον σύρει προσωπικά στο δικαστήριο στην ολοκλήρωση του Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου, το οποίο εκπονείται εδώ κι έξι χρόνια και κρατά καθηλωμένη, σύμφωνα με τον ίδιο, την ανάπτυξη ολόκληρης της επαρχίας.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend